17.1.2012

Marc Newson monitoimilasiEnsin isäkärpänen osti kaapin täyteen erilaisia viinoja ja seuraavaksi alkoi puhumaan, että tarvittaisi jonkinlaiset drinkkilasit! Keittiöön ilmestyi myös drinkkikirja, sheikkeri ja pari viinamittaa. Kyse ei selvästikkään ole alkoholisoitumisesta vaan uudesta harrastuksesta! ;D Juomien sekoittaminen ja uusien reseptien kokeileminen näyttää olevan tarkkaa ja maltillista puuhaa.

 

Tokihan minä haluan tukea mieheni "harrastuksia" ja katselin netistä mahdollisia drinkkilasi vaihtoehtoja. Järkytyksekseni tajusin että kunnon drinkkihifistelijä hommaa omanlaisen lasin lähes jokaiselle juomalle. Tähän asti olemme pärjänneet pelkästään Origo-mukeilla ja Essencen punaviinilaseilla!?

 

Iittalan Marc Newson tuntui olevan kaikkein muuntautumiskykyisin lähes kaikelle juotavalle. Muotokieli sopii hyvin samaan kattaukseen myös Essensen kanssa. Pieni pettymys on se, että lasi tuntuu jotenkin huteralta kädessä. Ikään kuin se valuisi sormien välistä. Parasta kannatella lasia pohjasta ja näin sitä ei tule ollenkaan laskettua pöydälle. Siinä taas on se huono puoli, että juoma kuluu suunnitelta nopeammin...  (No hyvä puoli on tietenkin se, että isäkärpänen voi kokeilla taas uutta reseptiä! ;)

7 kommenttia:

Bella kirjoitti...

Oi kuinka kauniit! Pidän erityisesti niiden "jykevästä" muodosta ja ohuesta lasista! Oletko testannut lempi-laseja jo?

Sussu kirjoitti...

Repesin ihan täysin kahden ensimmäisen kappaleen kohdalla: kuvaus oli ihan kuin meidän perheestä. :D Olen sentään onnistunut hyödyntämään karttuvaa lasivalikoimaa myös kukkamaljakkotarkoituksiin, ja pienestä snapsilasista on saanut vauva harjoitella (veden!) juomista. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

:D Kanssasisaret osaavat samaistua parhaiten! Huomasitko että minäkin runttasin jo ruohosipulin yhteen lasiin!?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Minäkin ihastuin samaan yhdistelmään! ja testattu jo on! :)

Eerika kirjoitti...

Bongasin iittalan uutuudet nämä newsonit & lempi-lasit ja kiiruhdin myymälään niitä hipeltämään.. Niin kauniilta kuin molemmat näyttivätkin olivat aivan mahdottomia pitelyyn, voi mikä pettymys, erityisesti näitten newsonien kohdalla. Kaunis saa olla, mutta käytännöllinen myös!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ai kato nythän mä vasta tajusin että tarkoitit niitä Iittalan uusia Lempi-laseja!! :D NIITÄ en ole testannut, mutta selaapa pari kommenttia alaspäin ja lue Eerikan kokemukset... :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kyllä vain! Ja ihmeellistä kyllä, mutta lasi on erituntuinen käteen kun siellä on juomaa! Tyhjänä nämä newsonitkin tuntui käteen ihan hyviltä... Samaa olen miettinyt että miten osaa ikinä ostaa uudet ruokailuaterimet!? Pakko olisi saada kaupassa nuolaista lusikkaa, että tietää millainen se on suussa!! :D