23.1.2012

KirpparillaLauantaina kävin Kirpparilla kirpparilla. Sieltä löytyi ihana iso (150x 220) musta matto, joka sopii täydellisesti meidän eteiseen, kunhan se ensin selviää tuosta lumipölläkästä. Hinta 25€, ei paha!

 

Musta Fredriksonin huopahattu maksoi 3,50 ja vaikka itse sanonkin, niin se päässäni näytän kyllä todella vakuuttavalta! Marimekon pitkä toppatakki maksoi 15€ ja sen kunto on todella hyvä.

Olen juuri sairastumassa kolmenkympin kriisiin (...no ok, vähän myöhäiseen sellaiseen) ja haen nyt kuumeisesti omaa ihanaa pukeutumistyyliä. Ensi viikolla menen jopa ammattilaisen tekemään tyylin kartoitukseen, eli tämä on aika vakavaa...  Myös blogiin saattaa välillä livahtaa näitä taudinkuvaan kuuluvia harha-/ osuma-askeleita, kun kirpputoriprinsessa suuntaa kohti tyylikästä aikuisuutta!?!  Haittaakse?

 

Villasukat ostin jonkun himokutojan pöydästä ja ne maksoi 4€, mutta ovat ihan uudet!

 

12 kommenttia:

Myyrä kirjoitti...

mä oon vähän kateellinen sun löydöistä! t. toinen oireileva :D

Peurankello kirjoitti...

Upeat löydöt, eritoten tuo takki :)

Maire kirjoitti...

Loistavia löytöjä kaikki, jee! Vai että myöhäinen kolmenkympin kriisi :D

Paula kirjoitti...

Hienot löydöt! Tuon maton olisin toivonut löytäväni ennen sinua !)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo! Ja nyt vasta huomasin että takki maksoikin VAIN 12€!! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Sinne samaan pöytään jäi vielä ainakin kolme saman kokoista mattoa!! Ne oli kyllä enemmän valkoisia... en tutkinut niitä enempää kun näin tämän mustan.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Niin, en millään suostu edes ajattelemaan että kyse voisi olla neljänkympin kriisistä, vaikka sinne taitaa olla ihan sama matka kuin kolmeenkymppiin... toiseen suuntaan vaan ;D

Saara kirjoitti...

EPISTÄ!!!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Vitsi vitsi.. ei haittaa!!
Upeita löytöjä olet tehnyt. Mä olen jotenkin aina niin suurella kiireellä kirppareilla, etten ehdi ollenkaan nuita vaatteita tiirailla. Muut tekee niin hienoja löytöjä, että pitää kyllä varmasti ottaa itseä vähän niskasta kiinni ja tehdä se aika itselle!

Paula kirjoitti...

Oijoi! Kiitos tiedosta, pitänee yrittää huomenna tai loppuviikosta ruokiksella juostakatsomaan, josko sattuisivat olemaan sopivia.

NOPPA kirjoitti...

Onkos tuo talvitakki muuten pakkasenkestävä, joko kokeilit?
En muistanutkaan, että tuommoisiakin tekivät muinoin...
Nansolla on muuten ihastuttavia vanhoja vaatteita samoin, niitä trikoisia!
Paras löytö aikoihin oli vko sitten, kun löysin värikkään, paksusta puuvillasta tehdyn pitkän leningin.Valmistaja Vanessa, Finland. Taatusti 70-lukua; musta pohja ja valkoiset, pinkit,oranssit ja keltaiset isot kuviot pohjalla. Edessä taskut, hihaton ja ihastuttava!!!
Hinta oli 7 €.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Takki on aika ohut, eli ei ihan näille pakkaslukemille... Minulla on nyt käytössä aivan ihana (mutta jo aika kulunut) Nanson kietaisu toppatakki. Ostin sen uutena neljä vuotta sitten ja malli on niin hyvä, että ostaisin oitis samalaisen perään jos sitä vielä valmistettaisi! Siinä on kuminauhat hihansuissa ja ajattelin uudistaa myös tähän uuteen kirpprilöytöön samalaiset hihat! :)