24.1.2012

BIO BIOAUTS! miten ihana koti oli uusimmassa Divaanissa! Ihan pienestä en enää nykyään hetkahda, sen verran on tullut sisustuslehtiä selattua, mutta tämä koti sai aikaan sydämentykytystä. Parasta oli huumori, jota tästä kodista ei puutu. Kokonaisuudessa on ehkä vähän liikaa koukeroita minun makuuni, mutta nuo keittiönkaapistot!!  ...ne olis niiiin ihanat! Ja makkarin seinällä rappukäytävä kirjaimilla taulu: "suljettu tämän viikon lauantaina"!

 

Anopinkielukka on minulla vain lainassa, mutta salaa toivon yhä enemmän että se jotenkin vaan(?) unohtuisi tänne...

 

9 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Samasta kodista huumaannuin minäkin, IHANA!

tiinakaisa kirjoitti...

Kyllä, samaa mieltä! Taidokkaasti sisustunut koti.

Johanna kirjoitti...

Mäkin ihastuin tuohon täydellisesti!

Pauliina kirjoitti...

Luin juuri tuon jutun ja tuo koti on kyllä ihana!

Maija kirjoitti...

Anopinkieli on tosi helppo jakaa ja saada uusia! Olen leikannut usein meidän kasvista ylikasvaneita oksia pois ja laittanut maljakkoon (jossa btw pysyvät hyvin hengissä ainakin vuoden ilman multaakin?!). Siellä ne tekevät uudet hentoset, valkoiset juuret ja avot - ruukkuun vaan ja siitä se alkaa tekemään lisää lehtiä!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos kannustavasta kommentista! :) Tässä tapauksessa on vain yksi pienen pieni pulma... kielukka on muovia. Miehelläni oli muinoin aito anopinkieli, mutta kun muutimme yhteen se kuoli. En taida siis olla kovinkaan kummoinen viherpeukalo!?

Katja kirjoitti...

Täälläkin yksi tuosta kodista hullaantunut! Oli kyllä todella mielenkiintoinen ja kaunis kokonaisuus - niin taidokkaasti yhdistelty eri tyylejä!

Tiina kirjoitti...

Täytyypä hankkia lehti. Minäkin kaipaisin sisustukseen huumoria ja mielikuvitusta, sekä omaan kotoseen että lehdissä esiteltäviin. Erityisesti keittiö on laji, jonka tylsyyttä itsekseni protestoin. Miksi keittiö pitää ostaa keittiökalustekaupasta, eikö olisi luovempia vaihtoehtoja. Miksi keittiö on tapana täyttää tylsillä kaapeilla ympäriinsä. Jos saisin valita, niin tekisin walk-in -tilan kaappikamoille ja keittiöön minimivarustuksen muilla kuin keittiökaupan kaapeilla.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mahtava idea tuo walk in-kaapisto! Juuri tällaisten ideoiden toteuttamista varten pitäisi rakentaa uusi talo! :)