17.10.2011

Tiskikoneen täyttöä ja kumppanin etsintää!Huhuu! Onpas täällä ollut hiljaista? Bloggaaja ei ole kirjoitellut mitään!? ;)

Aika vain menee näin aikuisena niin nopeasti! Tiskikonetta on täytetty ja tyhjennetty ja taas täytetty ja tyhjennetty... Jossain välissä rakensin myös astioille hyllyn (ok, pari miestäkin tarvittiin). Hyllylevyt ostin silloin kerran tuolta, kiskot revin irti täältä ja hyllyjen kannakkeet löytyi kolmannesta paikasta, omista varastoista.  Hyllyyn mahtuu juuri näppärästi kaikki käyttöastiat (juuri nyt niistä suurin osa on siellä tiskikoneessa, mutta näettepä hyllyn paremmin! :).

 

Mikro on kyllä melkoinen rohjo. Mutta koska tämä hylly jää vähän joka suunnasta katsottuna aina sopivasti nurkan taakse, on mikro etuoikeutettu olemaan siinä.

 

Ja hei kaikki yrittäjät ja yrittävät, uuden luojat ja uskaliaat! Saisimmeko porukalla pystyyn mielenkiintoisen ja uudenlaisen pop-up kaupan Jyväskylään keskustaan joulunajaksi!? Laittakkapa minulle meiliä, jos yhtään innostus syttyi!

4 kommenttia:

Tiina Maria Turunen kirjoitti...

Kuulin, että olisikohan Kierrättämön -väki laittamassa pystyyn pop -up kauppaa? Olitko tietoinen?

Anu kirjoitti...

Kivalta näyttää :) Mitä nuo numerot hyllyjen etureunoissa tarkoittavat? :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Tiina! En ole kierrättämöstä kuullut. Viimeksi kyllä pyysivät mukaan, mutta kun en lähtenyt, niin varmaan hylkäsivät mut? ;DD Täytyypä olla tarkkana, mitä saavat kasaan ja mahtuisiko mukaan...

Anu: nuo numerot on astioiden lukumäärä. Vähän kuin suuremmassakin keittiössä, voi inventoida astiat silloin tällöin ;D

Pippa kirjoitti...

En IKINÄ uskaltaisi pitää Egon kannua noin lähellä hyllyn reunaa, josta se voi tippua tai noin lähellä mikroa, jolloin vauhdikas ruuanlämmittäjä voi heilauttaa sen huolimattomalla liikkeellä lattialle... Olen tullut varmaan neuroottiseksi oman kannuni kanssa, kun uusia ei enää valmisteta ja käytettynä niistä pyydetään ihan riistohintoja.