9.10.2011

ValonkantajatNäitä valonkantajia valmistuu vain harvoin, materiaali on kiven alla!

Nyt kuitenkin kaksi uljasta ratsua on valmiina kantamaan valon uuteen kotiinsa. Hinta 58€/ kpl (+postitus 5,90€)(kork. 33 cm). Myös sarvikuono (kork. 16 cm) on valmis muuttamaan kotia samoilla ehdoilla.

 

Näiden kynttilänjalkojen valmistamisesta on tullut monta kyselyä, mutta kuten aina näiden kierrätysmateriaalista valmistettujen juttujen kanssa, on yksiselitteistä ohjetta aika vaikea antaa. Suunnittelu ja valmistaminen kun tapahtuu aina käytettävissä olevan materiaalin ehdoilla! Kannattaa aloittaa kirppareiden leluhyllyjen syynäämisellä. Sitten vain maalia, pora, liimaa, ruuvimeisseli... niillä on nämäkin kynttilänjalat valmistettu :).

6 kommenttia:

Hanna-Riikka kirjoitti...

Ihan älytön idea.. leikkihevonen kynttilänjalkana.. mutta niin hienon näköiset, ehdottomasti voisin harkita kotiini!!

Mustavalkoinen kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommenttiin. Sulla noita ideoita pursuu! Wau!

Anu kirjoitti...

Ai kauheeta... miten mulla nyt tekee niin pahaa katsoa noita. Eläinten selkään juntattu kynttilä tekee vaan pahaa. Auts! Sattuu.
Hieno idea kyllä, mutta....

Tiiá kirjoitti...

Hei, voisitko kertoa mistä olet löytänyt noita kynttilänpidikeosia ? Kiitos

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Tiia! Sain ne mieheni mummilta. Matalisia kynttilänjalkoja taisi olla yhteensä viisi ja kun purin ne vielä osiin, sain viisi pidikettä kruunukynttilälle ja viisi pidikettä tuikkukynttilälle! :) Nyt kaikki kannattimet on käytetty ja itsekin pohdin, mistä saisin vastaavanlaisia lisää!? Täytyy vain aina kulkea silmät auki ja mieli valppaana! Parhaimmt löydöt voi tehdä vaikka ihan omista kaapeista! :) Mummi oli kuulemma astanut nämä aikanaan Tiimarista.

flaxseed oil benefits kirjoitti...

Can I take this on our article. This would really help my post as resource.