18.10.2011

Yleiskuvat

Joitakin viikkoja sitten kotiamme pyydettiin maikkarin Tyylivarkaat ohjelmaan. Hakusassa oli kuulemma omalla persoonallisella ja ihanalla tyylillä sisustettu koti. Yhden illan asiaa mietittyäni suostuin mukaan. Koska sisustaminen on minulle myös työ, ajattelin että tällainen näkyvyys on vähän kuin koriste cv:ssä ja ilmainen kontakti sisustavien piireihin.

 

Lähetin vielä pari yleiskuvaa kodista ja tiedustelin saisinko olla paikalla katsomassa, kuinka ihan oikeata sisustusohjelmaa tehdään. Ohjelman yhteyshenkilö oli mielissään ja minä innoissani. Kaikki oli sovittu ja kuvauspäivää jo istutettiin kalenteriin, kunnes selvisi, että kotimme on täällä näin syrjässä. Itse en ollut älynnyt moista asiaa edes mainita, sillä tiedän asuvani ihan keskellä Suomea!

 

Koko kuvauskaluston siirtäminen näin kauas(?) oli kuulemma liian työläs juttu... Voi miten pettynyt olin. Hetken jo ehdin intoilla miten uskottava ja taitava olenkaan, kun oikein telkkarissa näkyy!

 

Mielenkiinnolla odotan Tyylivarkaat- sarjan alkua. Vaikka vielä mielenkiintoisempaa olisi ollut seurata ohjelman tekoa ruudun toisella puolella. Tässä vielä teillekin ne yleiskuvat, joista ohjelmantekijät innostuivat.

15 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Grrr. Ystäväni asunto olisi päässyt aikoinaan Innoon, MUTTA se sattuu olemaan Äänekoskella, niin peruivat koko jutun. Voihan Heltsingin periferia.

Susanna kirjoitti...

On se hassua, miten matka Helsingistä Keski-Suomeen on olevinaan niin hirmuisen pitkä, mutta matka Keski-Suomesta Helsinkiin on kuitenkin melkoisen lyhyt.

Ruusu kirjoitti...

Hei, pakko kysyä tätä vaikka joku onkin varmaan joskus samasta asiasta hihkaissut, että mistä olet tuon keittiön reikälevyn ostanut? Itse tarvitsisin myös reikälevyä, mutta sopivaa on ollut vaikea löytää tai sitten ovat olleet hirmu kalliita.

Maya kirjoitti...

Plääh. Että muka kaukana. Suomihan on pieni maa, oon ainakin luullut.
Ohjelmassa tullaan siis näkemään vain helsinkiläistä sisustusta, kaikkea kanssa.

Sussu kirjoitti...

Jaa ratikallako ne olis tullu kuvaamaan? Mutta kiva että nämä kuvat tänne kuitenkin laitoit! :)

Lili Marlee kirjoitti...

Tää on just niin tätä! Varmasti löytys persoonallisempia yksilöitä täältä "peräkyliltä" ku vaa viitittäs istua autosa sen pari tuntia. ÄÄÄÄ pöhköjä. ;( Kaunis koti jokatapauksessa!!
ps. oletko toteuttanut ruokapöydän yllä olevan lampun itse? Jotain samaintyylistä olen itsekkin kaavaillut tekeväni tulevaan kotiin :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tuo keittiön lamppu on vielä kesken, mutta kyllä, omia virityksiäse on! Harkinnassa on että millä värillä kehikon maalaisin?? Ensin ajattelin että kulta, mutta nyt se tuntuu turhan "pramealta"... Ehdotuksia otetaan vastaan! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

:DD Niinpä!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Usko tai älä, mutta nuo kaksi reikälevyä ovat roskalavalöytöjä! :) Ovat olleet meillä jo monessa käytössä ja itse maalasin ne mustiksi. Olen huomannut ihan saman, että halvalla reikälevyjä ei (yleensä) löydy!

liisa suokas kirjoitti...

Siitä huolimatta ettet päässyt televisioon, voit olla ylpeä kodistasi. Se ON TODELLA KAUNIS JA PERSOONALLINEN :)

Kirsi kirjoitti...

No voi pöh! Samalla lailla ne joutuu ne kamansa tunkea autoon, vaikkei ne menis kuin 10 kilometrin matkan. Ja kyllä kans väittäisin että täältä syrjempää löytyy paaaaljon persoonallisia ihmisiä ja koteja, joita kehtais kyllä kuvata. Kotisi on upea:)!

Varpu kirjoitti...

Just joo! Ymmärrän tunteesi. Meille piti tulla Avotakan kuvaus, mutta peruivat, kun kuvaajaa oli sillä hetkellä vaikea saada niin pitkäksi aikaa, että olisivat ehtineet tänne Jyväskylään. Kyllä olin pettynyt. Ottaa päästä tuollainen Helsinki-keskeisyys.

Taru kirjoitti...

No ohhoh! Enpä meinannut uskoa silmiäni, kun luin perustelun. Keski-Suomi kun ei niin kaukana ole Helsingistä. Tuo pääkaupunkikeskeisyys on kyllä naurettavaa. Se puskee niiiin usein eri medioista, erityisesti kaupallisista. Aivan kuin Suomessa ei Helsingin lisäksi muuta olisikaan tai muualla tapahtuisi mitään kiinnostavaa. Mur!
Mutta kyllä teidän koti on ah, niin kaunis. Mun ihan ehdoton lemppari on makuuhuoneen tiiliseinä. Muistan sitä aiemminkin kuolanneeni :)

nuokku kirjoitti...

Asuessani Tampereella kävin Hämeenlinnassa töissä. Helsinkiin muuttaessani tuota matkaa ihmeteltiin ja voivoteltiin "Niin pitkä matka. Kuinka oikein jaksoit?". No Tampereelta motaria pitkin työmatkani oli ajallisesti sama mitä julkisilla 15km:n pätkä täällä sivistyksen kehdossa. :)

tinni kirjoitti...

Hopea ei ole häpeä tässäkään tapauksessa=)toinen vaihtoehto on mattamusta=)