1.11.2010

ValottamistaLauantaina olin vetämässä naisteniltaa, jonka teemana oli sisustaminen ja kierrätys. Illan tarkoitus oli kertoa sisustusbloggailun iloisesta ja inspiroivasta ilmapiiristä, sekä valottaa kuulijoita kierrätysideologian mahdollisuuksista.
Vaikka en ole ammatiltani mikään puhuja, niin juttua tuntui syntyvän kuin itsestään, koska aihe oli niin omakohtainen ja innostava. Mukanani oli kuvasarja omista ja muiden tekemistä kierrätyssisustamiseen liittyvistä ideoista ja lista herkullisista blogeista ja muista käymisen arvoisista osoitteista.
Tunnelma oli rento ja keskustelua aiheesta syntyi mukavasti. Kuulijat oli paitsi innostuneita, niin myös avoimia ja kannustavia, ja niinpä myös minä tunsin valaistuneeni onnistuneen illan jälkeen! Kotiin lähdin mukanani mm. hauska juttu lampunkuvusta, joka muuttui vahingossa salaattikulhoksi, yksi kannustava yritystarina ja loistava idea ekologisista synttärikoristeista (jotka muuten meinaan todellakin myös itse toteuttaa)!
Nyt kun pohjatyö ja kenraaliharjoitus tällaisen illan vetämisestä on tehty, tarjoudun myös muihin "istujaisiin" emännäksi samaisella aiheella!

Jälkifiilistelyissäni valotin vielä vähän kotiakin, ja miestäni siitä miten iloinen olen, kun saan puuhata tämän ihanan harrastukseni parissa! :)

Alla vielä kuva naisista, joita yhdistää valoisten ilmeiden lisäksi nimi: Ladies Circle klubi nro36

5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

UPEA valoteos! Todella hyvä idea :).

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Kesällä kävin kaatiksella ja meinasin ottaa tollasen sängynpohjan mukaan, mutta mies ei antanut:) Ehkä vielä joskus -toi on tosi hieno valojen kanssa!!

nelio kirjoitti...

Jouluvalot on parhaita ja tämä on ehdottomasti yksi upeimmista!

Anonymous kirjoitti...

Ehdin jo ajatella, ettet keksinytkään mitään siitä rautalankahäkkyrästä ja se siitä, mutta yllätys oli mukava, kun blogin avasin =D ei olisi pitänyt minun epäillä. Loistava lamppu!

Anna kirjoitti...

Tosi upea tuo tekemäsi valo! Loistava idea myös :-)