29.10.2010

Ai mikä puu?


Tässä jatkoa eiliselle postaukselle, jossa vaaleanpunaisen puun peittäminen MELKEIN samanvärisellä maalilla näytti vielä toivottomalta. Kun illalla asettelin tätä uutta PAREMPAA ideaa seinälle, oli hymy herkässä: Oliko rukouksiini sittenkin vastattu? (Ihan niin kuin Hänellä nyt ei olisi tärkeämpääkin tekemistä, kuin korjailla minun seinää...?!) Mutta siltä nyt vaan näytti, että maali upposi sittenkin aika hyvin vanhaan väriin. Puun latvuksia jäi näkyviin niin vähän, että ne näyttää IHAN OIKEASTIKIN vain varjoilta!

Uuden päivän valo ei sitten enää ollutkaan luomukselleni ihan yhtä suopea, mutta näin päivälläkin tuo alaosan runko on ainoa joka kavaltaa vanhan idean esille. Hyvä ajatus voisi olla, että maalaisin uuden värin pintaan vain tuon kartan leveydelle, katosta lattiaan. Sitten kun olen saanut sängyn kasaan ja muutenkin huoneen valmiiksi, esittelen kokonaisuuden teille ja saatte nähdä vieläkö kaivoin telan esille...

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihana kartta. Me ollaan selkeästi samalta planeetalta, sieltä, jossa asuu "oho-sovelletaanpas!"-sisustajia ja karttafriikkejä.

Maisa kirjoitti...

Liittyisin "oho-sovelletaanpas!"-klubiin, löytyiskö jotain kaavaketta vai..? Saimme miehen kanssa kunnon (hyväntahtoiset) naurut puun tarinasta. :D Kiitos siitä - nauru tulikin tänään kovaan tarpeeseen. <3 Ihana kuulla, että maailmassa on muitakin sisustajia, jotka toimii ennen kuin ajattelee. Jotenkin vain SINUN kotisi ei kieli sitä lainkaan.. :)Syksyä!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oih, miten ihania olette!! :) Eihän sisustaminen ole tosiaankaan kovin vakavaa ja myös itselle nauraminen on oikein hauskaa! Ei muuta kun "rennot remppaajat"-yhdistys pystyyn ja letkeitä sisustusyrityksiä myös sinne päin! :D

Anonymous kirjoitti...

Hei! Löysin blogisi muutama viikko sitten, ja olen selannut kaikki vanhat postaukset läpi, aivan ihana blogi! Sinulla on ihana tyyli, ei semmoinen liian muodikas "skandinaavinen" vaan kotoisa, lämmin ja eläväinen :)!!terveisin parikymppinen kerrostaloasuja (haaveilen kyllä ihan muusta!)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos :) Ja tervetuloa jatkossakin!