28.10.2010

Sisusta rennosti!?


No niin, tässä taas vähän näppylän aiheuttajaa niille särmäsisustajille, jotka haluavat tehdä tarkan suunnitelman ja pysyvät sitten siististi siinä... Meikäläisen maailmassa kun suunnitelmat on aina "jotain sinne päin..." ja toteutus "tästä tulikin tämmöinen..."
Kuvassa on siis vanhimman tytön huoneen seinä, jonne suunniteltiin ensin räväkän pinkki puu (tuo hailu vaaleanpunainen on huoneen vanhaa väritystä). Mutta kun se pinkki maali oli monta viikkoa ostamatta, eikä homma oikein edennyt, äiti saikin uuden PAREMMAN idean! Tässä ideassa puu pitääkin maalata kokonaan umpeen! Tuo seinän beessi maalipurkki nuoltiin tietenkin viimeistä pisaraa myöten tyhjiin jo silloin viikkoja sitten maalaushomman alussa... No, onneksi varastosta löytyi, kuin löytyikin MELKEIN saman väristä maalia! "-Hyvä tästä tulee!" ja eikun pensseli heilumaan... :)
(Näitä kuvia katsoessa kyllä vähän hävettää, enkä missään olosuhteissa toimisi näin jonkun muun kotia siustaessa! Mutta pakko on vaan tunnustaa, että vieläkin pidän toivoa yllä siitä, että tämä suttuilu kuivuessaan olisi edes sen verran välttävä, että ei tarvitsisi koko seinää lähteä uudestaan maalaamaan.)
 
Tuo levällään retkottava rautainen sohvasänky on sitten seuraava projekti. Siitä nimittäin hukkui ihan noin vaan kaikki ruuvit ja pultit, kun purimme sen hetkeksi pois remontin alta. Koko talo on pengottu, mutta  ruuvit pysyy hukassa. En ole vielä päättänyt laitanko sen kasaan teipillä vai sinitarralla... ;)

10 kommenttia:

Paula kirjoitti...

Kokeile tuon sängyn kasaamiseen jeesusteippiä ja nippusiteitä, ne ei petä koskaan! ;D

Pilvitarha kirjoitti...

Joo ei mene aina niinku Strömsössä, mutta onneksi se on oma koti vaan :DJa tuo yhtäkkinen ruuvien katoaminen on jonkunlainen luonnonlaki, sitä tapahtuu sen verta useasti. Oikeastaan poikkeuksetta kun jotain purkaa ja pistää osia talteen niin ei niitä enää löydä.

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Apua! Tsemppiä! Sun entiset työt kyllä osoittaa että homma toimii!

Ansku kirjoitti...

Aina kun puran jotain laitan ruuvit pussiin ja kyseiseen kalusteeseen kiinni teipillä tai solmimalla pussi johonkin - liian monta kertaa ollut hukassa muuton jälkeen eli jotain olen oppinut :)

Jenni kirjoitti...

Tuttua tuo ruuvien etsintä! Mekin muutossa laitoimme kerrossängyn ruuvit niin varmaan talteen että ne löytyy sitten varmasti,,, n.½vuotta muuton jälkeen sitten löytyikin metsästyskamppeiden seasta (meillä metsästetään vain syksyisin tietyn ajan muun osan ajasta kaappi on visusti lukossa).

Maiju kirjoitti...

Niinhän se on, että kun itse itselle tekee, niin voi tehdäkin vähän kokeillen ja varsinkin, kun asennoituu vähän sillälaillakokeilevasti niin ei haittaakaan jos ei lopputulos täsmää suunnitelman kanssa. Eri asia sitten jos toinen tekee itselle tai itse tekee toiselle.. Toivottavasti seinästä tulee vielä suunniteltuakin hienompi :)

Henrietta kirjoitti...

Annat suurpiirteisyydelle ihan uuden merkityksen kotona. Olen aina luullut että itse ole tosi suurpiirteinen mutta vedit ohi .... hauskaa. Pidetään peukkuja että hyvä tuosta maalauksesta vielä tulee:)

Anonymous kirjoitti...

Joo..näkiksit mun yhet valokuvakehykset mitkä halusin äkkiä maalata keltasiks.En malttanut sitte odottaa että eka kerros kuivuis ja...Nyt ne näyttää siltä ku oisin palkannut jonku päiväkoti-ikäisen maalaamaan ne.Huoh-Minni-

Sisustuskärpänen kirjoitti...

HYVÄ Minni! :DDJa iso nosto nyös Henrietan asenteelle ":pidetään peukkuja, että hyvä tuosta maalauksesta vielä tulee..."Myös nippusiteet on loistava monitoimityökalu ;)ja varaosien pussittaminenkin kuulostaa tosi helpolta (mutta ei todellisuudessa sitä ole..)!Kiitos myös muille myötäeläjille! :)

Taina kirjoitti...

Ai tää oli hauska :D