25.8.2010

Yllätys!!

Kuka rakastaa yllätyksiä? No minä ainakin! Tippa alakerran katossa tosin oli sellainen yllätys josta en ihan kamalasti ilahtunut... "Kaivaukset" tipan yläpuolella keittiössä alkoi viime perjantaina, ja rikkoutunut putki löytyi maanantaina. Kuivatuslaitteiden hurinaa on luvassa ainakin kaksi viikkoa, ja osa rakenteista vaihdetaan kokonaan.
Voi-voi-voi-voi!, mutta kun elämässä on sattunut jo yhtä sun toistakin, niin nykyään näistä pikku huolista osaa löytää valoisiakin puolia jo aika pian! Nytpähän saa koko viemäristön uusimissuunnitelmat vähän vauhtia ja samalla voisi sitten viimeinkin uusia myös kylppärin!? Ja kun ne on tehty, on tekemättä enää ikkunapokien hionta ja maalaus!
Aikataulu on tällä hetkellä sellainen, että kylppäri uusitaan tämän vuoden puolella ja viemärit pinnoitetaan ensi vuoden alussa. Näin saamme jaettua kotitalousvähennykset tasaisesti, ja välillä voidaan hengähtää vedettä/viemärittä/keittiöttä/suihkutta/sähköttä yms. elämisestä.
Tänne blogiinkin on siis tiedossa jännittävä syksy, kun sisustuskärpänen sisustaa pikkaisen pintaa syvemmältä ;) !!


Tässä kuva kesäkuulta, kun yllätys on vielä "paketissa" (hih..).

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Ylläri täälläkin:http://susannantyohuone.blogspot.com/2010/08/tunnustelua.html

henhi kirjoitti...

Jaiks onpas melkonen ylläri. Ihanan positiivinen asenne! :) Oon blogia seuraillu pidempään ja tykkään oiekin kovin, mutta en oo oikein harrastanu kommentointia. Yritän parantaa tapani alkaen nyt.

Anonymous kirjoitti...

Vuotiko teillä viemäri vai vesiputki? Voiko viemärit vielä pinnoittaa jos jostain jo vuotavat?Samassa jamassa taidetaan olla:)Ihana blogi sinulla!!!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Meillä vuoti viemäriputki. Pinnoitus on mahdollinen vaikka putkessa jo olisi reikä. Tosin me vaihdetaan tälle pätkälle kokonaan uusi putki, kun lattia kerran on jo valmiiksi auki. Pinnoitusta tehdään pääsääntöisesti kahdella eri tekniikalla; sukitus ja ruiskutus. Sukka on parempi ja kalliimpi, kun taas pelkkä ruiskutus on edullisempi, mutta ei sovi kaikkiin kohteisiin! Pinnoittajilla tuntuu muutenkin olevan erilaisia tyylejä tehdä ja hinnoitella työ, eli kannattaa perehtyä asiaan kunnolla, ja pyytää tarjouksia useammilta, ennen kuin tekee kauppoja. Meillä tämä setviminen on vielä kesken, eli otan mielelläni vastaan kokemuksia kokeneemmilta :) Rattoisaa putkiremppaa myös sinne! Ja kiitoa Sussulle ja Kipolle mieltä nostattaneista kommenteista!