17.8.2010

"Leikisti nää söis nyt!"

Tässä on tällainen sataprosenttisesti feikattu kattaus. Kattauksen tekemiselle oli montakin syytä, ja tässä ne järjestyksessä:
1. Tykkään todella tehdä kattauksia, mutta aika harvoin on siihen aikaa tai aihetta. Ja silloin kun on ruokavieraita, eli aihetta, niin silloin pitää aina tehdä myös ruokaa, eikä ikinä ehdi keskittyä kattamiseen...
2. Ostin taas K-raudan poistopisteestä yksittäisiä tapettirullia, ja mieleeni tuli esitellä teille tämä idea niiden käytöstä! (Tämän kyseisen tapetin olette nähnyt meillä jo aiemminkin, mutta se nyt sopi parhaiten tähän...)
3. Edellisestä kohdasta taas tuli mielleni nämä minun katelautaset, joita ostin kahdeksan joskus halvennuksella kukkakaupasta. Nämä on siis suuria ruukkujen aluslautasia. On muuten todella komeat, ja toimii tässä uudessa käyttötarkoituksessa hienosti!
4. Ja sitten vielä nuo ihanat kahvikupposet joita on neljä paria. Ne ajattelin laittaa kaupan puolelle myyntiin, ja näin ne tuli kuvattua samalla!

Ja nyt muuten tuli mieleeni, että ehkäpä meillä sittenkin syödään tänään vähän "hienommin"? Luksusta arkeen, eli ei muuta kun nakkirisottoa pöytään ja sumpit jälkkäriksi! :)

6 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Loistava idea käyttää tapettia liinana...ja kattaus on todella kaunis ja yksinkertainen..värit sopii hyvin yhteen.Hyvää ruokahalua:)

Soile kirjoitti...

Onpa kyllä kivannäköinen kattaus ja mukava väriyhdistelmä:) Minäkin olen tässä etsiskellyt fuksian värisävyillä höystettyä tapettia ale-koreista juuri samaista tarkoitusta varten....ajattelin lauantaina pidettäviin synttärijuhliini tuollaista suikaletta joka pöytään. Mutta edullisesti pitää löytyä, kun tarve on kolme rullaa:)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Onnea Soile (jos siis olet juhlissa sankarina)! Teille on tulossa isot pirskeet, ja sellaisissa on aina myös iso järjesteleminen. Juhlien järjestäminen on kyllä kivaa puuhaa, ja ihmisten pitäisi kyllä juhlia enemmän! Kyllähän niitä aiheita aina löytyy ;) Hauskoja juhlia sinne!

Kotilo kirjoitti...

Hyvä idea! Tapetteja voi käyttää vaikka missä muuallakin kuin seinällä. Myös lahjapaperina, korteissa, tauluina, lipaston ovissa... Kauniit kupposet kattauksessa myös!

WEEKDAYCARNIVAL kirjoitti...

Meillä oli muutama vuosi sitten joulupöydässä sama tapetti samalla lailla:) Yksinkestaisesti sai juhlan tuntua. Keskellä pöytää oli kranssi jossa oli valot ja kranssin keskellä kynttilälajitelma. Harmi ettei ole kuvaa:(

Jaana kirjoitti...

Tutun näköinen idea.. =D Itsekin olen hyödyntänyt tapettia kattauksessa ja täytyy sanoa, että toimii siinä hommassa todella loistavasti!http://www.kotikainuunkadulla.com/2010/06/tapettikattaus.htmlhttp://www.kotikainuunkadulla.com/2010/06/keittion-uudet-tapettitabletit.htmlhttp://www.kotikainuunkadulla.com/2010/06/kuninkaallinen-pk-seura.htmlTosi hyvännäköinen tuo tapetti! Pitäisi lähteä itsekin kiertämään nuita rautakauppoja, kun Terrakin tuntui kehuskelevan tapettialennuksilla!