27.8.2010

Harmista hurmioon (ja taas takaisin...)

Edellisten asukkaiden takkahuone on ollut meille varasto, kunnes se nyt muuttui keittiöksi! Tässä me nyt syödään mikroruokaa koko viisihenkinen perhe, kosteusvauriota paossa. Tästä on kätevä yhteys tiskauspaikalle kylppäriin, ja takavasemmalle jää  käytävä josta pääsee kulkemaan jääkaapille ja mikrolle. Tässä maisemassa aamukahvia  siemaillessa on tullut hyviä visioita tämän tilan käytöstä sitten, kun sen ei enää tarvitse toimia keittiönä. Mahtava loft-henkinen tiiliseinä jätetään tietenkin esille, ja tila yhdistetään kylpyhuoneeseen!
Seinät kaadetaan pois yläosasta niin, että pesuallas jää sen taakse piiloon. Rähjäinen takka kunnostetaan, ja suihkulle rakennetaan oma huone saunanoven eteen. Yhenäinen musta kuusikulmalaatta lattiaan, ja teräksinen lavuaari, juuri sellainen mitä tehtaissa näkee. Sitten vielä rättipatteri ja spottivalaistus!
No, nämä on siis visioita, mutta kaiken tämän kaaoksen keskellä on voimauttavaa uneksia tulevasta. Siitä ajasta kun meillä on takallinen kylpyläosasto, kuiva välipohja, rahat hommattuna ja rauhaisa mieli!

4 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Hyvältä näyttää tiiliseinä ja ihanan raikkaalta turkoosi pöytä sen vieressä...Toivotaan että kuivattelu ja remontointi etenevät vauhdilla ja pääset toteuttamaan visiosi :)

PikkuBertta kirjoitti...

Ihania visioita.Tiiliseinä ehdottomasti säästettävä:)

Anna kirjoitti...

Olet kyllä mainio, kun vastoinkäymisistäkin pukkaa uutta ideaa. Toi seinä on hieno.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Olen pitänyt blogistasi ja halunnut antaa Sinulle tunnustuksen! Sinulle on Beautiful blogger -tunnustus noudettavissa ;)