6.3.2010

Uusi vanha sohva

Keskiviikkona meidän pihaan kurvasi valkoisella pakettiautolla Romuritari! Ritarilla oli kyydissä tämä jonkun vanha valkoinen Natuzzi sohva. Meidän kellariteatteriin se mahtui kapeista 76cm ovista just ja just, ja on paikallaan erittäin passeli! Väristä huolimatta kangas on erittäin hyvässä kunnossa ja kaikki päälliset on irroitettavia ja pestäviä. Maksoin tästä 280€ ja se on mielestäni ihan kohtuu hinta laadukkaasta sohvasta, vaikka se onkin käytetty. Kaupasta olisin saanut tällä rahalla jonkun sotka-sohvan (anteeksi leimaava lausahdus :} ), joka olisi parissa vuodessa littaan istuttu ja tiensä päässä... Lisäksi, en olisi millään raaskinut uutena ostaa valkoista sohvaa, kolmen lapsen perheeseen, vaikka se onkin mielestäni ehdottomasti paras väri sohvalle. Nyt sekin oli järkevää, kun hinta ja laatu puolusti lempiväriäni! Kiitos taas hyvistä kaupoista Ritarin ringille ;)

6 kommenttia:

PikkuBertta kirjoitti...

Upea sohva.ja millä hinnalla:)

Anonymous kirjoitti...

Aivan mahtava sohva! Kiitos, että kerroit tuosta RomuRitarista, kävinkin liikkeen nettisivuilla jo äsken vilkuilemassa. Mielenkiintoisia tuotteita myynnissä.Alina

cidi kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Romuritari on ihana kauppa ja siellä tuleekin käytyä melko säännöllisesti katsomassa miten valikoimat jakselee :)

Kotoilija kirjoitti...

Upea löytö! Kuvista päätellen sohva on hyvässä kunnossa, joten kyllä sinun kelpaa. ;)

Pipaiita/Carita kirjoitti...

Ei voi olla totta! Ihastelin tuota sohvaa, ja mietin kuka onnellinen sen oli ehtinyt ostaa. Ja nyt eksyin blogiisi :) Onnea upeasta ostoksesta! Nyt jatkan blogiisi tutustumista :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Oi, voi sori Pipaiita ! Tiedän miltä tuo tuntuu, kun oma löytö päätyykin "väärään" kotiin ;) Tsemiä seuraaviin löytöihin!