2.3.2010

Jatkuva joulu ja viimeinen vauva

  
Ihan kohta meidän perheen viimeinen vauva täyttää yksi vuotta. Se on vauva-ajan loppu, sillä siinä vaiheessa näitä ihmisen taimia on tapana ryhtyä kutsumaan lapsiksi, taaperoiksi tai jotain muuta, mutta ei enää VAUVOIKSI :( Niiiin äkkiä tämäkin vuosi meni...
No, joulu kuitenkin jatkuu :) Sillä viimeiseltä Ikean reissulta mukaan tarttunut "jouluvalo" on jäänyt pysyäkseen tuohon vauvan sängyn päälle. Se oli mukavassa alennuksessa ja täytti hyvin tuon tyhjän seinän, johon ei ole mitään sopivaa aiemmin löytynyt.
Ainakin vielä vauva nukkuu pinnarissa, meidän makkarissa, mutta seuraavaksi hän voi minun puolesta siirtyä vaikka meidän väliin! Sillä viimeisellä ei ole mitään kiirettä omaan huoneeseen! :)

8 kommenttia:

Pilvitarha kirjoitti...

Samalla tavalla meillä, nyt jo kaksivuotias kuopus nukkuu samassa makkarissa. Sängyt ovat kylki kyljessä ja sieltä on hyvä kömpiä äiskän ja iskän väliin kun siltä tuntuu - eikä mitään kiirettä omaan huoneeseen meidän puolestamme. :) Isompien kanssa se on jo nähty että se vauva-aika, taaperoaika sun muut ajat menee niin nopeasti ohi!

Vekarus kirjoitti...

Meillä on samanlainen keinutuoli :-)

Anastasia kirjoitti...

Hauska tuo liikennemerkki! :)

RUMBO kirjoitti...

Ihanat kuvat!

PikkuBertta kirjoitti...

Joo,vauvatkin tuppaa kasvamaa,ja vauva aika jää taakse.Miun vauva on jo 25v.ja vieläkin tuntuu ,et mihin se aika meni.Omaansa jo hoitelee:)

Apina Kapina kirjoitti...

Onnea teidän vauvalle! Meidän vauva täyttää huomenna vuoden, ja tosiaan.. siinä se vauva-aika sitten meni.No eikös niistä tule sitten ihania itsenäistyviä uhmaikäisiä! ;)

lilla a kirjoitti...

Ihanat kuvat ihanasta kodista!

Nalle kirjoitti...

Oletko muuten maalannut liikennemerkkiä uudestaan? Mulla on samanlainen, mutta siitä on pahasti maali lohkeillut.