29.1.2010

40x40 cm

Tämä on se neliön muotoinen läntti, josta lähtee leviämään kevät! Pala iloa, valoa, toivoa ja hyvää mieltä maksoi SPR.llä 1,50€

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Voi, että ihana löytö! Pieni ja herttainen! Ihana kevääntuoja! Ja ei ole edes hinnalla pilattu. Harmi, ettei täältä Kajaanin kirppiksiltä noin mahtavaa löytynyt! Paljon muuta kylläkin!Ihanaa viikonloppua sinne suuntaan!- Jaana "Kainuunkadulta"

Katja kirjoitti...

Hieno nätin värinen löytö! Yleensä näkee vaan niitä keltaruskeita.

PikkuBertta kirjoitti...

vanha käsityö kunniaan.Ihana:kukapa vielä osaa tehdä.

Minnuska kirjoitti...

Hei, bongasin sinut kun etsin tietoa leander kehdosta ja löysinpä hienon kehtosi. Tuliko teillä käytettyä? Oliko turvallinen? Oletko laittanut jo eteenpäin? olisitko myymässä? Laita tietoa vaikka sähköpostiiniminna.santala@gmail.comkiitoksia kovasti, ihana blogi!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Minnuska! Meillä tuo itse tuunattu kehto oli käytössä vajaat puolivuotta, ja toimi sen ajan oikein loistavasti! Tukeva koukku katossa ja kiinnikkeiden "linkittäminen" kopan runkoon takaa turvallisuuden. Nailonnaru on kestävää ja kestää suht hyvin hiertymistäkin. Valitettavasti tuo meidän kehto on jo laitettu sukulaisille kiertoon, mutta kannustan kyllä rakentelemaan tuollaisen itse, sillä hinta-laatusuhde on kyllä tuossa mallissa kohdallaan! ;) Meillä oli koukku myös keittiön katossa ja vauva tykkäsi kelliä siinä myös hereillä ollessa. Kaiken maailman leluja ripusteltiin vaan roikkumaan samasta koukusta kehdon päälle ja ne oli helppo myös vaihtaa. Onnea teille pienestä perheenjäsenestä ja vauvan tuoksuista kevään odotusta! :)

Minnuska kirjoitti...

Kiitoksia pikaisesta vastauksestasi, katsotaan josko yrittäisin itse...ja tuuriakin pitäisi käydä, että löytyisi edukas koppa. Voinko kysellä sinulta neuvoa tekoon tarvittaessa? Olet super hyber taitava. Olisin ollut niin valmis ostamaan taidonnäytteesi!Minnuska