27.1.2010

Laadutonta laatua


Nyt saa lähteä tämä käppyräkulmainen "laadukas matto?" känkkäilemään muualle! Jokainen kulma kurottelee kohti taivasta, eikä matolle tyypillinen tehtävä ; olla lattialla!, tunnu sopivan tälle yksilölle lainkaan. Pohjassa komeilee vieläkin hintalappu 419! Auta armias, jos olisin maksanut tästä täyden hinnan!?
Tilalle tulee tämä kirjava kippismatto, joka muuten on tässä paremman näköinenkin!
Ja mitä tästä opimme? Älä ikinä luota, että kallis on laadukas!

9 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Hei!Osaatko sanoa maalin koodia, jolla kuvan harmaa seinä on maalattu? Olen juurikin tuollaista sävyä hakemassa ja ne maaikaupan pikku ruudut eivät oikein anna koko kuvaa sävystä. Kaikku näyttävät minusta joko liian sinisiltä tai vihreiltä tai tummilta. Ei tietenkään tarvitse alkaa koodia mistään kaukaa hakemaan, ajattelin vain kysäistä jos sinulla sattuisi tieto olemaan jossakin kätevästi :)Kiitos! ps. niin ja todella hyvin sopii uusi matto tilaan! Huippu löytö siis!Marika

Anonymous kirjoitti...

On mattoja ja sitten on mattoja. Toisia pidellään lattioilla ja toiset pysyvät pitelemättä ;)

Minna kirjoitti...

Täysin samaa mieltä mattoasioissa. Parhaiten on meillä ainakin lattialla pitelemättä pysyneet huutokaupasta huudetut vanhat sopivasti kulahtaneet matot.

Anonymous kirjoitti...

Upea matto, todellinen löytö! Tykkäsin kyllä vanhastakin, harmi etteivät kulmat pysyneet ojennuksessa.Alina

Anonymous kirjoitti...

Kulmien pysymiseen on me käytetty tuolien jalkojen alla laitettavia pehmustepaloja.. Niitä saa kaupasta isoina paloina, niin ei muuta ku sellasta maton kulmiin vaikka 10 cm' 10 cm, niin eiköhän pysy matto paikallaan!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Tuo liimattava huopalevy olikin hyvän kuuloinen idea! (ja varmaan ainut, mitä tämän maton kohdalla ei olla vielä kokeiltu) Kiitos vinkistä! Ja ensimmäiselle anonyymille ;) Tuo meidän maali on Sadolinin Maailman värit-sarjasta. Sävyn nimi on Nepal. Siitä on monta eri tummuusastetta, enkä muista mikä tämä niistä on. Meillä on käytetty kaikkiin suuriin seiniin tätä Nepalia, eri tummuuksilla. Näin yleisilme on yhtenäinen ja "rauhallinen". No, meillä nyt on sitten näitä kaiken maailman "tehostevärejä?" kertynyt vähän jos jonkin moista... mutta remontin alussa oli kuitenkin noinkin hyvä ja toimiva ajatus päässä! :)

Anu kirjoitti...

Vink, vink...Meillä näyttäis olevan samaa materiaalia eteisen matto ja sain hyvät ohjeet sen kunnossa pitämiseen. Sitä ei saa ikinä rullata edes yhtä kertaa niin, että pintapuoli on sisäänpäin. Materiaali on sellaita, että kun se kerran taipuu niin sit se jämähtää siihen asentoon. :)

Anonymous kirjoitti...

kiva tyyli sulla. uusi matto on ehdottomasti kivempi ja kauniimpi, sopii tuolin kanssa hyvin! sun kotiin vois sopia mustat tai valkeat lattiat, uskallatko maalata puulattian? enti vanhaan taloissa oli maalatut lattiat ja ne näytti hyvältä. kauniita ideoita sulla on paljon, esim no mustavalkoraidalliset verhot on ihan nappi.

Heidi kirjoitti...

Anu, "vanhana" huonekalumyyjänä voin kertoa että nuo matot tulevat tehtaalta juuri niin että on kääritty tuo päälipuoli sisäänpäin.. :) Ja epäilen että tämäkin matto on kotimainen, hinnasta päätellen..En kyllä aiemmin oo tollaseen törmännyt, oisikohan voinut olla reklamaation paikka jos mattoa ei oltu pesty tai mitään muutakaan? :) Noh, mutta siis värikkäämpi matto näyttää suorastaan ihanalta!