8.7.2009

Muutosten vyöry!
Aluksi oli vain hyvä idea: muutetaan makkari alakertaan! Mutta kun tulevaan makkariin piti saada tilaa, kannettiin nämä mustat sohvat olkkariin, ja olkkarin sohvat alas, ja makkarin kaappi olkkariin, ja olkkarin kaapit alakertaan... nyt lähes kaikki huoneet on muuttanut tarkoitustaan ja kaikki kalusteet huonetta! Kuten aina, yksi muutos johtaa toiseen ja sitä rataa...
Olkkari alkaa nyt pikkuhiljaa näyttämään siltä, miltä se tämän muutoksen jälkeen näyttää; sohvatyynyt voisin hommata uudet ja noita asetelmia pitää vielä fiilailla, mutta malttamaton kun olen, halusin jo jakaa innostustani tässä vaiheessa!

Ps. Voi miten suorassa järjestyksessä nuo sohvatyynyt onkaan! ;) Alimman kuvan alakulmassa voi nähdä, kuinka "todellisuus" lähestyy uutta sisustustani ;)))
( Ai niin muuten, nyt kun saan kaikki tavarat paikoilleen, tulee lapsille oma leikkihuone, eli toisin sanoen, leluja ei ole enää ikinä olkkarin lattialla!! (heh-he)

8 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Ihana kasa matkalaukkuja!Suunnitelma kuulostaa hyvältä :-)Toivoopi nimimerkki: Meillä leikitään kaikkialla muualla paitsi siellä leikkihuoneessa

blume kirjoitti...

Tosi kivasti sopii tuo vanha kaappi harmaata seinää vasten! Tykkään kovasti myös uuden ja vanhan yhdistelmästä (sohvat ja kaappi) :-)

Anonymous kirjoitti...

Hei!Sinulla on kiva blogi. Löysin tänne tänään...hienoja löytöjä ja omaperäinen tyyli.Pieni pyyntö: Pliis, älä laita noita vinoja kuvia tänne. Minusta se ei ole ollenkaan hyvä tehokeino, eikä sinun kuvasi mitään ylimääräistä kikkailua tarvitsekaan....

Sari. kirjoitti...

"leluja ei ole enää ikinä olkkarin lattialla!!" Niinpä, thih ;)Hyvältä näyttää! Teillä on niin ihana koti!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Vekarus ja Sari: Näinhän se taitaa olla... paras leikkipaikka on yleensä aina siellä, missä se on mahdollisimman paljon edessä... ;)Blume: Kiitos! Kotini on sekalainen yhdistelmä uutta ja vanhaa ja kaikkea siltä väliltä. Mieli kun muuttuu koko ajan, tulee kodista väkisinkin melkoinen "yhdistelmä" ;)Anonyymi: :D Olen kovin innostunut, mutta vasta aloitteleva valokuvaaja, joten taidan vielä vähän hakea "tyyliäni". Kerran menin jo valokuvauskurssillekin, mutta minusta siellä opetettiin aivan vääriä asioita ;)(valokuvan kehitystä ja kemiaa...) Olisi mukavaa oppia ottamaan hyviä kuvia ja hommata kunnon kamera!

Pilvitarha kirjoitti...

Valokuvaajan pitää olla todella vikkelä että ehtii noiden "todellisuuksien" edelle :)

Parolan asema kirjoitti...

Todella kekseliäs teidän sivupöytä olohuoneessa :) Ja selkeästi matkalaukku-himo valloillaan teilläkin ;) Hyvältä näyttää, on varmasti kiva saada leikit pois olohuoneesta, teillä näyttää kyllä ihanan leikinkestävältä.

Susanna kirjoitti...

Hyvä idea laittaa pirtinpenkki sohvapöydäksi!