13.7.2009

Hippo!Jossakin uusimmista sisustuslehdistä, näin hauskan idean maalata näitä perinteisiä säästöporsaita. SPR-kirpparilla vastaani sitten tulikin komian rivin näitä Osuuspankin Hippoja, jos milläkin värityksellä. Ostin jokaiselle oman ja spreijasin pintaan hopiaa... Nyt sitten vain säästämään!

9 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Upean näköistä! Kiva idea!

Ruusu kirjoitti...

Tosi kiva idea! Muistan itsekin nähneeni tuon idean jossakin sisustuslehdessä (olikohan Avotakka vai Glorian Koti...?). Pitänee laittaa muistiin josko itsekin hyödyntäsi tuota ideaa. :)

barbro v kirjoitti...

Loistavaa!

Sarona kirjoitti...

Löysin tänne, onnekseni, ja oi miten ihana koti! Ja mainio idea nuo hipot, hauskannäköisiä!

Paint it black kirjoitti...

Vein juuri itse yhden vanhan vaaleanpunaisen Hipon kirpputorille myytäväksi, kun en keksinut käyttöä. Tuossapa olisi kyllä ollut hyvä idea!

Anonymous kirjoitti...

Ihana blogi. Raikas tuulahdus kotimaisten yltiö-romanttisten sisustusblogien joukkoon, ja jotenkin niin "oman näköinen".Kiitos jakamistasi ideoista ja innostuksesta! Se on tarttuvaa sorttia...t. Hanna

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Hanna oikein kannustavasta palautteesta :))!

Heidi kirjoitti...

Ihana idea!!Löysin sattumalta tänne ja taisin koukuttaa itseni heti ja jäädä vakilukijaksi. Tosiaan piristävän erilainen blogimaailmassa suosisttuun romattiseen tyyliin.

jordgubbe kirjoitti...

Tosi kiva idis! Pitääpäs itsekin seuraavan kerran raahata kirpparilta hippoja mukaan. Käytitkö minkälaista sprayta tuohon? Spraymaalia / -lakkaa?