4.11.2013

Myssy- päähän- VIE!

 
 
 
 
 
 
 
SA- kaupan tuliaisena lapset saivat pujotettavat kommandot. Karu intin haju niissä kyllä taas oli, mutta pesussa se lähti! Kommandon etupuolella on pitkä, kaulan ympärille kiedottava kaulaliina. Aikuisen päässä pipo on niin tiukka, että naaman reijästä näkyy vain silmät ja nenä ja kommandon päälle voi vielä laittaa hatun.

Komandot voisi koristella monella tavalla?! Minä ompelin pipoihin keltaiset puuvillapitsin pätkät, jotka löytyi valmiina kaapista. "-minun virkkaamia hyllynreunoja!" sanoi taas mummi.

Toinen pitsin pätkä oli just passelin mittainen naama-aukon ympärille. Toiseen pipoon venytin vaaleankeltaisen pitsipätkän, vähän niin kuin muka kruunuksi, mutta kukon helttaa se kyllä enemmän muistuttaa...


Myös pyöreät peltirasiat löytyi SA- kaupasta. Nekin voisi koristella monella tavalla! Ajattelin että tässä olisi hyvä joululahjaidea monelle! Rasian kanteen voisi meisteillä kirjoittaa saajan nimen tai sitten kannen voisi maalata liitutaulumaalilla? Tai purkin ympärille voisi vetäistä kivan teipin tai lahjan tyylisen puuvillanarun?
Hitsi kun ideoita olisi niin paljon, eikä ikinä ehdi mitään toteuttamaan kunnolla...

Rasiat maksoi 1€ /kpl, samoin kommandopipot. Eli ei paha investointi joululahjaksi vaikkapa päiväkodin täteille, jotka joutuvat/saavat töröttää ulkona vähän kovemmillakin pakkasilla?


 

 


1 kommentti:

sirkkis kirjoitti...

Ihanat myssyt söpöin somistein ♥