9.7.2013

Treffit terassilla?

sisustuskarpanen_vt_1

sisustuskarpanen_vt_4

sisustuskarpanen_vt_5

sisustuskarpanen_vt_3

sisustuskarpanen_vt_2

sisustuskarpanen_vt

Alkukesästä tein vilpolan eteen "Pikaterassin". Se oli kuitenkin vähän kiikkuva ja tikkuinen, joten nyt satsasin vähän isompaan ja tukevampaan "kestoterassiin"!

Terassikivet on maailman monikäyttöisintä eurolaattaa (joka ei muuten enää maksa euroa, vaan eurokaksikymmentä kappale!?!). Parvekkeen kaidetta muistuttava valkoinen rauta-aita löytyi joskus Raksalta. Kaidetta pitkin laitoin kasvamaan Viinikärhön.

 

Puisesta parvekesetistä on toinen tuoli joutunut jonnekin, mutta vilpolasta voi nostaa treffiseuralaisen pyllyn alle tarvittaessa pinnatuolin. Mustissa korkeissa sinkkiruukuissa kasvaa ihan aitoa rikkaruohoa. Koska tässä pari iltaa sitten näin ikkunasta oman treffikaverini kastelevan puutarhaletkulla uskollisesti myös nämä kasvit, niin ajattelin että kelpaa ne sitten varmasti nostaa pihan perältä terassin reunalle...

 

Musta vanha taottu lattiavalaisimen runko on kulkenut mukanani jo niin kauan että kohta siitä ei enää raaski luopua. Siinä voi riiputtaa lyhtyä tai kukkaa.

Aidan viereen meinaan vielä hommata erikokoisia punasaviruukkuja. Jos jaksan niin istutan niihin yrttejä, mutta jos en jaksa niin ne on ihan nättejä myös tyhjillään.

Tunnelmavalona toimii vanha pallon mallinen kattolampunvarjostin ja joulukoristeiden seasta kaivettu valosarja. Juhlat-kyltti on vilpolan nurkan takana ja siitä se on helppo tempaista esille ja pystyttää nurmikolle terassin eteen!

Ei kommentteja: