13.5.2013

Hiirenharmaata ja koivunvihreää

sisustuskarpanen_kierratys_11

sisustuskarpanen_kierratys_2

sisustuskarpanen_kierratys_3

sisustuskarpanen_kierratys_4

Tänään on sellainen päivä, että hankkiudun eroon kaikista sälähommista. Aloitin jo aamulla varhain, ja hiljalleen mieli kevenee, kun rästihommat vähenee. Viimeiseksi hommaksi jätän kaikkein mukavimman; haen limenvihreitä, hiirenkorvalla olevia koivunoksia tuohon näyteikkunan kattaukseen!

...Mutta vielä on pari kiusallista, roikkumaan jäänyttä hommaa tekemättä, eli palataanpa niihin:

1.) Moi sinä ihana lukija joka halusin kuvia karttapurkeista! Hukkasin sähköpostisi ja mitä nöyrimmin pyydän sekä anteeksi, että uutta yhteydenottoa!?

2.) Anna puolestaan etsii Arabian käytettyjä astioita ja te lukijat voitte auttaa häntä täällä!

3.) Kipriikan messumatosta valmistettuja kierrätyskasseja (KUVISSA) on nyt tullut lisää! Hinta on 35€! (postitus 8,50€)

4.) Kaikki muut ihanat ihmiset joille olen luvannut jotain ja unohtanut/hukannut/mokannut koko asian, antakaa anteeksi ja toinen mahdollisuus! Ottakaa uudestaa yhteyttä, sillä nyt olen särmänä ja laitan kaiken puhelimeen muistiin! (...Puhelin on oikeastaan ihan kätevä muistilappu! Olen vasta nyt oppinut käyttämään sitä, kun on ollut pakko laittaa tämä sisälläni asuva "huolettomasti vaan päivä kerrallaan-tyyppi" kuriin!).

 

Niin ja sitten vielä: Unelmien piilopaikka-kirjan voitti Tupuna, kommentilla nro. 10. ONNEKSI OLKOON! :)

 

 

2 kommenttia:

Pia kirjoitti...

Siis mistä noita kierrätyspusseja saa? Mulle! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kierrätyskasseja voi ostaa täältä Sisustuskärpäsen kioskilta, Yliopistonkatu 44, Jyväskylä. Myös postissa voin lähettää (jos olet jostain "syrjäsuomesta"?, me täällä kun ollaan keskellä Suomea! ;D). Laita vaikka sähköpostia jos olet innokas ostamaan heidi.lehto (ät) sisustuskarpanen.com :)