11.1.2013

Maailman mukavin duuni

Nyt kyllä tuli ihan sellainen olo että olen postannut samalla otsikolla aikaisemminkin!? Tuntuu suorastaan epäreilulta kehuskella taas omilla töillä, kun monet muut joutuvat kitumaan epämielekkäissä töissä, huonossa työilmapiirissä tai työttömänä...

Olen ikionnellinen että uskalsin repäistä itseni irti noista kuvioista ja ryhdyin luomaan omaa juttua. Epävarmuus tuloista hengittää koko ajan niskaan, mutta edessäpäin aukeaa jatkuvasti uusia ja innostavia mahdollisuuksia. Vasta nyt, kahden vuoden yrittäjänä olon jälkeen oma juttu alkaa todella terävöityä. Se on vapaus tehdä mitä vain! Minua rajoittaa ainoastaan omat taitoni ja uskallukseni ja jälkimmäinenkin on usein miten voitettavissa! :)

 

Tämän vuoden ensimmäinen iso projekti on Mikkelin kaupungin toteuttama City 2020 projekti, joka rakentaa uutta, modernimpaa kaupunkikuvaa keskustaan. Projektiin kuuluu mm.  kaupungin tarjoama mahdollisuus pienyrittäjille laittaa näyteikkunat ja sisääntulot paraatikuntoon, sekä koulutusta visuaalisen markkinoinnin mahdollisuuksista ja tärkeydestä. Minä olen vakiintuneen yhteistyökumppanini Viidean Katjan kanssa tarjoamassa tätä palvelua. Projekti on todella mielenkiintoinen ja moderni! Mikkelissä on oivallettu mistä keskustan katukuva muodostuu, ja kuinka tärkeä katukuva on kaupungin imagolle!

 

Toinen uusi supermielenkiintoinen duuni on valokuvaaja Iida Liimataisen kanssa toteutettava Lasten teemakuvaus! Tämä tuo uusia tuulia puolestaan tänne Jyväskylän leveysasteille. Tämä hanke polkaistaan käyntiin maaliskuussa ja teen aiheesta vielä erikseen postauksen, mutta tiedoksi vaan kaikille lapsen valokuvaamista suunnitteleville: odottakaa vieä hetki, jotain kivaa on tulossa! :)

 

Op-Kiinteistökeskuksen kanssa jatkan innostavaa yhteistyötä niin Jokakoti-lehden parissa, kuin Keski-Suomen myytäviä asuntoja esittelevän ideablogin parissa.

 

Viherlandia ja Marimekko on myös jo vakiintuneita yhteistykumppaneita ja Viherlandian kanssa suunnittelemme yhdessä jotain kivaa maaliskuun lopun Elämysmessuille Jyväskyän Paviljonkiin.

 

Sisustuskioskillekin alkaa jo asiakkaat löytymään ja tämän vuoden (ehkä vähän epärealistinen) haave olisi saada verkkokauppa auki! Löytyisikö tähän joku/joitakin yhteistyökumppaneita?

 

Vuoden 2014 Asuntomessuille minulla on jo yksi mukava "viritys", mutta jotain muutakin pientä vielä mahtuisi mukaan!?

Työharjoittelija Suski jää pois tammikuun lopulla ja se onkin oikeastaan alkuvuoden ainut ikävä juttu... Meillä on ollut oikein hyvä ja varmasti molempia osapuolia opettava yhteistyö! Suski jatkaa opiskeluita ja toivottavasti keksii jotain omaa yritettävää jotta voimme jatkaa yhteistyötä vielä jatkossa jollakin tasolla!

 

En voi houkutella ketään yrittäjäksi, mutta "huonoissa" töissä viruville lähetän rohkeutta! Se hyvä puoli tässä hektisessä maailman menossa on se, että mikään ei ole pysyvää, ei edes huonot duunit. Jossain nurkan takana voi piileskellä elämäsi upein mahdollisuus (tai sitten työttömyys...) ;D

Jaksakaa töissänne! (oho, tulipa pitkä kirjoitus. En enää jaksa tarkistaa kirjoitusvirheitä... :)

11 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Olipa kiva postaus! Ihana lukea, että olet onnistunut noin mahtavasti löytämään oman paikkasi yrittäjänä. :)

Tuo on kyllä niin totta, että oma uskallus on se, mikä monesti meitä kaikkia rajoittaa eniten. Usein jos on halu jotain tehdä, niin kykyjäkin löytyisi...

Jenni kirjoitti...

Voi kun olisin kahden vuoden päästä tuossa mielentilassa! ;) Nyt kolmisen kuukautta virallisesti yrittäjänä takana (paljon aikaisemminhan projektin työstäminen alkoi) ja vielä on sellainen jännä olo ja mieliala vaihtelee päivänkin aikana usein riippuen millainen päivä on. Tahtoisi tämän olevan se oma juttu ja tehdä täysillä tätä työtä mutta monta haastetta on matkalla. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Mutta nyt on ainakin unelmani toteutunut! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tiedän! :) Aluksi mieti kolme kertaa päivässä että onkohan tässä mitään järkeä? Nyt sama ajatus tulee mieleen enää kolme kertaa kuussa! :D ...no järkeähän touhussa ei kai ole, mutta kun työ on mielekästä ja rahavirta on tasaista ja toisinaan jopa tyydyttävääkin, niin voisiko sitä enää muuta toivoa!? :) Tsemppiä sinulle sinne alkumetreille (joissa tosin taidan taaplata vielä itsekin, ainakin jos kaikki tulevaisuuden suunnitelmat otetaan huomioon... ;)

tea kirjoitti...

olen työtön, mutten kuitenkaan kidu... kyllä me työttömätkin voimme nauttia elämästä!

Jenni kirjoitti...

Tosi mukava postaus tämä. Jätti oikein hyvän mielen ja kaupan päällisiksi inspiroikin. Etsinnässä unelmaduuni. :)

Johanna kirjoitti...

Ihana kirjoitus! Inspiroivien projektien kevät sulla selkeästikin :) Hyvä Heidi!!

kottarainen kirjoitti...

Kuulostaa mahtavalta! Jään innolla odottelemaan mitä sinulla tuleman pitää ja ties vaikka jotain yhteistyökuviotakin löytyisi. Uskon siihen, että samanhenkisyys vetää puoleensa. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Tottapa juu! :) Ja kiitos vielä niistä joulukorteista. Myin ne sukkelasti loppuun ja ihmiset ihasteli!

Milla kirjoitti...

Super Heidi!! Olen niin innoissani näistä sinun projekteista, erityisesti Mikkelistä!!;) upeaa työtä!!!! Jee!!! :)

Sokrutin kirjoitti...

Olen seurannut sun blogia alusta asti ja pysyn mukana kuin p..pukama. Mahtavaa että olet onnistunut, aluksihan se vaatii uskallusta enemmän kuin sitä on. Rock!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi ihana pukamani! :) Kiitos että roikut mukana, juurikin teistä olen ikionnellinen!