19.1.2013

Lisää raanuideoita?

Toinen juttu raanujen jatkokäytöstä! Edellisen postauksen kommenttilootassa oli huippu idea patjojen päällystämisestä. Minä jatkoin puolestani ideointia ja päällystin keinonahkaisen rahin raanulla. Mitähän muuta raanulla vielä voisi paketoida!?

 

Saisiko jakkaroiden pyöreitä kansia päälystettyä raanulla? Olisiko raanulla päällystetty styroxlevy hyvä akustiikkalevynä? Entä jos raanun levittäisi ruokapöydän päälle ja nostaisi päälle lasilevyn?

Jospa teettäisi suuren valokuvatapetin raanun raidoista? Kestäisikö raanu riippumattona tai lattiamattona? (myös mattoidea kumpusi eräältä lukijalta! :). Raanusta tulisi upea lepakkotuolin päällinen tai suuri lattiatyyny.

Raanusta valmistettu läppärilaukku tai suojakuori tabletille? Makuupusseja vauvoille vaunuihin, tai talviviittoja koirille?

Retkituoleja, termospulloja, patalappuja,... ??

6 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Hei ihana seurata sua kun olet sellainen idealähde :)

Anessa kirjoitti...

Mut mistä löytää noin mageen värisii raanui? :)
Oot sä kyllä semmonen ideapankki.

-Anessa

henna kirjoitti...

mahtava! :-)

GoneWithTheNails/Mirka kirjoitti...

Tässä blogissa on käytetty raanua mattona, voithan kysellä kuinka on kestänyt :)

http://tee-se-itse-sisustusideat.blogspot.fi/2012/09/seinaraanu-eteisen-mattona.html

Mä tykkäisin ideasta, että päällystää jakkaran istuinosan raanulla :) Ja akustiikkalevyidea oli ihan pop!

Nuukaska kirjoitti...

Ihania ideoita. Otin juuri jouluna käyttöön miehen saamen mummon tekemän raanun kuusen alle. Sitä en raaski leikata, mutta kirppiksellä on sen jälkeen usein kihelmöinyt ostaa toinen yksilö... tästä sain lisää potkua, ehkäpä päällystänkin meidän pitkän rahin raanulla, kun oikea osuu kohdalle :)

MS Ordinary kirjoitti...

Hauskoja juttuja oot keksinyt! Mie tein kirppisraanusta jättityynyn päällisen. Se pilkahtaa täällä http://aboutmissordinary.blogspot.fi/2012/10/shuffle.html tuossa alimmaisessa kuvassa vasemmassa yläkulmassa. Lattiatyynyn päällisenä raanu on varmasti oivallinen sen kestävyyden ja lämpimyyden takia!