30.12.2012

Maailma on valmis!Lepo, laiskottelu, herkuttelu: LOMA. Loma on ollut täydellinen ja mikä parasta, vielä ensi viikkokin mennään puolitehoilla! Tämän päivän ainoa ohjelma oli tämän blogin päivittäminen, mutta hups vaan, aurinko ehti laskea ennnen kuin edes huomasin ja valokuvaaminen olikin jo mahdotonta... (arkistosta löytyi onneksi jotain).

 

Yleisesti ottaen olen touhuilutyyppiä ja täytän mielelläni lomapäivät erilaisilla askareilla; bloggaan, teen käsitöitä, nikkaroin ja valokuvaan. Nyt on kuitenkin ollut oikein terveellistä olla tekemättä mitään! On ollut oikein terveellistä olla lukematta sisustuslehtiä tai edes sanomalehtiä. On ollut terveellistä olla vahtaamatta blogeja tai sähköpostia. On ollut todella terveellistä singota kaikki tulevaisuuden suunnitelmat avaruuteen ja keskittyä vain tähän hetkeen. Yrittäjälle loman pitäminen vaatii itsekuria ja opettelua. Olen iloinen että jo kahden vuoden harjoittelun jälkeen osaan olla näin totaalisen lomalla! :)

 

Eipä tällä postauksella oikeastaan tainnut olla muuta sanomaa kuin että maailma on jo melkein valmis! Nauttikaa siitä ja muistakaa lomailla (edes joskus) täysin rinnoin! :)

 

 

Ei kommentteja: