26.12.2012

Liian kiltti?Heti Jouluseimi-postauksen jälkeen on aika siirtyä joulun materiaalisempaan osuuteen, eli joululahjoihin. Tänäkin vuonna olin ollut niin kiltti, että sain monta ihana pakettia! Oikein nolotti katsoa sitä vaappuvaa pakettikasaa joka vierelläni huojui kun Joulupukki vilkutteli hyvästiksi ovella.

 

Tässä esiteltynä ihanimmat lahjat, joista toivottavasti myös teille on jotain ideaa, jos nyt ei ihan ensi joululle, niin vaikka tulevan kevään juhliin?

 

1. Toivoin vain yhtä lahjaa, ja se oli aamutakki. Sain lahjaksi lähes samanlaisen aamutakin kuin mitä vanhakin oli, ja juuri se oli erityisen ilahduttavaa! Vanha aamutakki on ollut TODELLA toimiva, sopivan vilpoisa ja kestänyt monta vuotta! Käytän aamutakkia joka aamu ja viikonloppuisin saatan olla aamutakissa koko päivän. Aamutakki on ehdottomasti eniten käyttämäni vaate. Oli myös jotenkin romanttista huomata, että ehkä en kuitenkaan näytä aivan kamalalta virttyneeltä emännältä tuo kauhtana päälläni, kun mies halusi ostaa samanlaisen tilalle!?? :)

 

2. Lapsi 11v. oli tehnyt kahden kaverinsa kanssa omia rap-biisejä levylle! Sanoitukset oli niin ihania että olin tukehtua ylpeyteen. Tämä oli todella koskettava ja henkilökohtainen lahja joka siirtyy varmasti osastolle "tätä en hukkaa ikinä!"

 

3. Coston Nisa-hattu oli ehdottomasti positiivisesti yllättävin lahja. Hattu istuu päähäni täydellisesti. Tässä yhteydessä on myös hyvä sauma paljastaa että isäkärpänen vastaa suurelta osin minun muotiin liittyvistä hankinnoista. Hän on ostanut minulle paljon vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Nämä on minulle luxuslahjoja, sillä itse en raaski/ole kiinnostunut sijoittamaan merkkeihin tai suunnittelijoihin. Kannustan kaikkia miehiä ostamaan naisilleen vaatteita! Ei se haittaa vaikka koko meneekin väärin, vaatteen voi aina vaihtaa. Ja näin myös me naiset pääsemme helpommin jyvälle siitä millaisissa vaatteissa mies meitä mieluiten katselisi... :)

 

4. Äitini on tilannut jo monta vuotta kaikki lahjat Hobby Hallista. Helppoa ja kätevää! Hänellä ei ole koskaan mitään joulustressiä tai paineita siitä mitä kennellekin pitäisi ostaa. Kun asenne on oikea, kaikki löytyy Hobbalta ja sillä selvä! ...Ja todellakin, sieltä löytyy vaikka mitä. Marimekon trikooraidat oli toivelistalla!

 

5. "Matti Nykäsiä" Joulupukki toi meille ison pussin ja tänään pidettiinkin jo "Holmenkollenit" omalla pihalla. Nostalginen mäkimies toi ihan omat lapsuuden talvet mieleen, ja todella hyvin nämä uuden tuotantosarjan nykäsetkin luisti! Kestävä, halpa ja hauska talvilelu, joka on valmistettu Suomessa ja jättää leikille paljon tilaa.

 

6. Nyt vittu nukkumaan, on osuva lahja veljeltäni, joka seuraa vielä sivusta lapsiperheen arkea. Kirja on aito, hauska ja koskettava kuvaus niistä piinaavista iltapimeän hetkistä kun kullan nuppusen silmät ei vieläkään lumpsahda kiinni. Suosittelen kaikille äideille ja isille, sekä sellaisiksi aikoville!

Ei kommentteja: