4.11.2012

Joulupuu on rakennettu...Jihaa! Se on marraskuu, eli "jouluilu" on jo ihan sallittua! Minä rakensin joulupuun ja narrasin lapsia että "tässä on nyt sitten tämän vuoden joulukuusi!" Pientä myönnytystä idealle sain, kun perustelin valintaa sillä, että puun alla mahtuu iiiso kasa lahjoja.... Keskimmäinen vielä keksi että "äiti maalaa se pinkiksi, niin sitten se olisi hieno!"

 

Oikeasti olen kyllä sen verran perinteisiin ihastunut, että en minä tällä puulla joulukuusta korvaa! Ajattelin viedä tämän joulupuun Sisustuskärpäsen kioskille joulua tuomaan. Siellä keskustan olosuhteissa tällainen karisematon "citykuusi" on kätevä, ja varsinkin kun ajattelin nostaa sen joka aamu ulko-oven viereen kadulle. Eli jos törmäät joulukiireessä tällaisen puuhun, niin olet oikealla ovella! Tervetuloa vaan sisälle!

 

5 kommenttia:

Jonna M kirjoitti...

Kuvasta pisti silmään nuo hevoset kaapin päällä. Oletko löytänyt valmiina jostakin, vai askarrellut itse. Lapsuuden samettipintaisia leluhevosia kun lojuisi iso kasa varaston uumenissa :)

Mari M. kirjoitti...

Hieno joulupuu! Jotenkin uudenlainen ja raikas idea sai hyvälle mielelle. :)

maaria kirjoitti...

Iiiiiihana joulupuu sulla! Mun maun mukaan laittaisin punaiset pallot, mutta muuten otan ihan 1:1!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Jonna! Hepat on juurikin vanhoista leluista uudistettuja kynttilänjalkoja. Minulla oli näitä useampi kappale, mutta ne on jo myyty. Nämä kaksi pidän itselläni. Valmistusohjeita on vähän vaikea antaa, sillä idea perustuu juuri tietynlaiseen Barbien hevoseen... sellaiseen jonka materiaali on nahkajäljitelmää,eikä sillä ole ollenkaan "irtokarvoja". Vastaavia olen tehnyt myös isoista dinosauruksista ja sarvikuonoista. (yritin etsiä blogistani jotain vanhaa juttua missä näitä olisi näkynyt, mutta juttuja on kertynyt vuosien varrella sen verran että en ihan äkkiä löytänyt... :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Niin hauska joulukuusi että pakko kommentoida! Toimiskohan tuo meilläkin... no piristyksenä ainakin, olen itsekkin sen verran perinteitä kannattava että täytyyhän se "tavallinenkin" joulukuusi jonnekin laittaa!