2.11.2012

Bloggaajat juhlii!Tasan viikko sitten palkittiin Suomessa ensimmäistä kertaa parhaita sisustus- ja ruokabloggareita! Myös Sisustuskärpäsellä oli kunnia olla mukana noissa pirskeissä, jotka järjestettiin Helsingin Kellohallissa. Gaala oli hienosti järjestetty ja ruoka, juoma ja etenkin jäkiruoka oli oikein hyvää! Kaikki vieraat valokuvattiin oikein maailmanluokan malliin ja punaisena mattona toimin trendikäs räsymatto, joka oli kudottu Aula-kodissa.

Tunnelma oli rento ja vilpitön ja kaikki bloggaajat tuntui olevan varsin mukavaa sakkia! Me isäkärpäsen kanssa tutustuimme erääseen hauskaan pariskuntaan. Rouvan blogia olen tiirannut ahkerasti jo useamman vuoden ja nyt oli tosi mukavaa tavata ihan livenä!

Ilta huipentui tietenkin palkintojen jakoon! Palkinnot meni juuri oikeille blogeille, mutta erityisen iloinen olen Kotipalapelin voitosta, lukijoiden suosikkiblogi äänestyksessä! Se oli myös minun henkilökohtainen suosikkini! Muut voittajat ja kuvia juhlasta pääsee katsomaan täältä ja täällä on video, jossa voittajat puhuvat ihanasti, hehkuen onnesta ja niin rakastettavina, aivan kuten heidän aidot bloginsa! :)

ERITYISEN NÖYRÄ JA LÄMMIN KIITOS kaikille minun blogia äänestäneille! On todella palkitsevaa tietää, että siellä jossain te oikeasti luette tätä blogia! Kiitos että olette olemassa!

Kuvassa ollaan me (kuten ehkä arvasittekin ;) ...mutta oikeasti me ollaan vielä ihan nuoria ja kauniita, eikä kuvan ylivalottamisella ole todellakaan häivytetty mitään kiiluvia hikipisaroita tai ryppyjä! ;D

 

1 kommentti:

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos ihana Heidi <3 Melkoisen komea pariskunta oottekin!