8.9.2012

Huussista kyökin seinälle Viime aikoina minua on piinannut sisutusmasennus. Se on aika ajoin iskevä kausi, jolloin mikään kotiprojekti ei kiinnosta. Rehelliseyyden nimissä täytyy tunnustaa, että edes kodin siivoaminen ei ole tuntunut moneen viikkoon alkuunkaan tähdelliseltä...! Eilen katselin kotona ympärilleni ja totesin, että nyt ollaan siinä pisteessä, että on kai pakko tehdä jotain!

 

Aamulla tsemppasin itseäni siivoamaan "jonkun pienen piristävän uudistuksen mahdollisuudella?!". Teen aina siivotessa niin; vaihtelen tavaroiden paikoja, haen ulkoa tai kaupasta kukkia ja järjestelen pyykit värijärjestykseen pyykkinarulle. Ainoat syyt siivoamiselle on vaihtelunhalu tai estetiikan kaipuu!

No, kovin kummoisiin inspiraation intoutumiin en tänään yltänyt, mutta vaihdoinpa kuitenkin vessan ja keittiön taulun paikkaa. Riitta Uusitalon "Hyvissä naimisissa" siirtyi aamupalasämpylöiden äärelle muistuttamaan arjen syvimmästä olemuksesta. Mustapohjainen koulutaulu meni puolestaan veskiin. Vessassa on jo uusi pönttö, mutta pesuallas, laatat ja lattia on aitoa kuuskytlukua.

 

Nyt kun koti on edes jotenkin siivossa kunnossa tulee mieleen pari muutakin pikkumuutosta jotka voisinkin toteuttaa jo tänään! Palataan... ;)

 

1 kommentti:

Sarp kirjoitti...

Kuulostaa tutulta "järjestelen pyykit värijärjestykseen pyykkinarulle" ;).
Minulla on muuten saman tyyppiset syyt silityksen kanssa; inhoat sitä, mutta silitetyt vaatteet on niin ihania. Pistän siis silityksen ajaksi hyvän musan soimaan ja ajattelen vain lopputulosta.