10.9.2012

Askartelupöytä

Viikonloppusiivouksesta virtaa saaneena, järjestin lapsille keittiöön oman askartelupöydän. Nyt on menossa kiivas värityskirjakausi, ja lattialla mahallaan makaavia poikasia on saanut väsitellä tuon tuosta. Yleensä lapset haluavat olla siellä missä aikuisetkin, eli askartelupöydän piilottaminen leikkihuoneen nurkkaan ei olisi poistanut "ongelmaa".

Uusia kalusteita tai tarvikkeita ei näihin "kausivärkkäyksiin" kannata ostaa, sillä eihän sitä tiedä vaikka askarteluinto laantuu jo ensiviikolla... Jos jostain tulee vastaan vielä toinen jakkara, niin käännän pöydän poikittain, jotta pöydän äärelle mahtuu kaksi askartelijaa yhtäaikaa.

Jokainen lapsellinen tietää, että näin siistissä kunnossa askartelupöytä on vain hetken, mutta ehdinpä ottaa teille kuvan tästä lähtötilanteesta! :)

Ja vielä PS: toivottavasti kukaan ei vedä tällä kertaa hernettä nenään siitä, että aito Chippendale pöytä on tällaisen turmelu-uhan alla. Olen jo päättänyt että myöhemmin hion ja maalaan pöydän, nyt enää mietin millä värillä... ;)

 

3 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Hyvä idea ottaa lapset samaan tilaan. Hehän kuuluvat. joka tapauksessa "kalustoon" ja ovat samassa tilassa kuitenkin.
En usko,että hernettä nenään ottaa aidon huonekalun ottamisesta lasten piirustuspöydäksi. Mut joku entisöijä voi ottaa herneet kun ajattelit maalipinnan antaa pöydälle.
Niinhän se ei ole koskaan ollut eikä kuulu olla.
Itse entisöin ja teen kyllä samanmoisia juttuja,et älä ota pahalla tätä kommenttia. Sulla kivoja juttuja ja kaunista siellä.
Onnea äänestykseen! Iloa ja väriä syksyyn!
Heli

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Heli! :)

Anonymous kirjoitti...

Hei! Sinun pöytäsi, ei kuulu muille vaikka jalat katkoisit. Toivon silti, ettet sitä tee.

t. -tiina