23.7.2012

Olohuone 2009-2012

Olen blogannut vähän reilun kolme vuotta. Tässä kuvia matkan varrelta olkkarista. Bloggaus alkoi tylsistymisestä äitiyslomalla kotona, ja on kasvanut rakkaimmaksi harrastuksekseni ikinä!

Bloggaaminen on kehittänyt minussa monia taitoja. Olen oppinut paremmaksi valokuvaajaksi ja kirjoittajaksi. Olen oppinut olemaan sanoissani varovaisempi, ja toisaalta olen oppinut reippaammin sanomaan mitä ajattelen...

Blogi on kasvanut hiljalleen taitojeni mukana ja on nyt juuri sen kokoinen, kuin mihin bloggaustaitoni yltävät. Ilman lukijoita tai heidän kommenttejaan tuskin jaksaisin blogia päivittää. Toisaalta en ole kuitenkaan valmis muuttamaan sisältöä lukijoiden kalastelemisen takia...

Blogi on kuin peili, se heijastaa kuvaa, mutta jättää todellisuuden reunojen ulkopuolelle. Se luo tarinaa, vaikka aidoimmat asiat jääkin kertomatta.

 

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Sun blogi on ihan paras. Useinkaan ei tuu kommentoitua, mutta ilolla jokaista postausta odotan.

Ja tsemppiä ryysyrannalle, hyvä siitä vielä tulee, nyt näyttää jo lupaavalta. :)

Aino kirjoitti...

Kiva tällainen aikamatka! Näkee samalla kuinka tyyli on "jalostunut". :)

Vierailija kirjoitti...

Blogisi oli ensimmäinen sisustusblogi jota aloin lukea ja vaikka uusia on matkanvarrella luku suosiooni kertynyt, on blogisi pysynyt suosikeissani! Blogi päivityksesi on aina piristäneet harmaan sisustus arjen keskellä. :)
Varsinaiseen asiaan: Mistähän mahtaa olla tuo ihan ylimmän kuvan musta kirjahylly tai kaappi tai mikä onkaan?:o

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihan vähän jopa hävettää nuo vanhat valokuvat, vaikka aina olen olevinaan laittanut blogiin vain "hyviä" kuvia ;) Parasta tietenkin olisi, että taas kolmen vuoden päästä voisi häpeillä näitä tämän hetken kuvia! Jos kehitys on yhtä hyvää, saatan olla silloin jo aika hyväkin valokuvaaja!? ;)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos! :) Te lukijat olette kuitenkin tässä blogissa ihan parasta!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Voi Kiitos! Ihanaa kuulla, että matkassa on uskollista jengiä! Vähän harmittaa, kun kommentointien määrä tippui aika rajusti, kun siirryin Divaaniblogeihin... mutta mukavaa tietenkin kuulla, että olette siellä yhä! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

...niin ja tuo musta kirjakaappi on Kodin Ykkösiltä. Ostettiin se kuusi vuotta sitten, ja nykyään se on meidän makkarissa. Se oli jo silloin poistuva malli, eli ostettiin myymälän mallikappale pois hyvällä alennuksella. Valmistajaa en muista (eikä kaapissakan ihan päällisin puolin sitä näy...)

Katriina kirjoitti...

Onnittelut kivalle blogille! Olohuoneen tyylinmuutokset ovat mielenkiintoisia. Kaunis harmaa seinä on kuitenkin pysynyt. Harkitsen samanlaista väriä vierasmakuuhuoneeseemme, joten satutko muistamaan enää värin nimeä tai numeroa?

sisustuskärpänen kirjoitti...

Sori Katriina, että näin tärkeä viesti on jäänyt vastaamatta!! Väri on Sadolinin Nepal, Tumma. :)