10.5.2012

Iloinen alivuokralainen

Arvatkaapa kuka on innoissaan, kuin kevään ensimmäinen kärpänen?! Kaiken touhun ja tohinan keskellä olen saanut aikaiseksi näin soman ja sopivan työhuone/puoti yhdistelmän. Olen alivuokralisena Yliopistonkatu 44.ssä ainakin puoli vuotta. Tilan vuokraamisen ideana oli, että saan työt pois kotoa. Mutta koska tila on NÄIN IHANA, oli siitä pakko tehdä myös pieni kauppa!

Olen tehnyt muuttoa pikkuhiljaa viime viikon aikana, ja nyt täällä pääsee jo tekemään töitä. Myytävää tavaraa tuon myös hiljalleen lisää, kun jotain kivaa löytyy tai valmistuu. Ainakin kahvinkeitin pitäisi vielä hommata (olen nimittäin kutsunut tänne jo vaikka ketä kahville! :). Täällä on myös ihan pieni keittiö ja vessa. Neliöitä on yhteenä 24.

Naapurissa on kaksi mukavan oloista kampaajaa ja tien toisella puolella on Kinnarps, Sisustus Ilo, sekä Vee Style. Laitan vielä myöhemmin kuvia Yliopistonkadusta ja työhuoneesta muutenkin, kunhan saan kiireimmät hommat pois alta.

Tämä on ihan mun unelmaa!!! Toivon oikein kovasti, että tänne tulisi myös asiakkaita ja teitä blogin lukijoita minua moikkaamaan! Lupaan hommata sen keittimen heti ensi viikolla, niin sitten voidaan kahvitella! :) TERVETULOA!

24 kommenttia:

tiinakaisa kirjoitti...

Ihana tila, onnea! :)

Saara kirjoitti...

Aivan ihana!!!! Mun on nyt kyllä ihan pakko tulla käväsemään. Onnittelut!

Peurankello kirjoitti...

Hieno juttu!!!!!

Johanna kirjoitti...

Tosi hieno!! Onnea. Voi kun pääsis Jyväskylään!!

Johanna kirjoitti...

Pakko vielä kysyä, että ovatko nuo valkoiset valokirjaimia vai mitä? Minkä verran yhdellä on hintaa :)?

Katriina kirjoitti...

Onnea yrittäjälle!

PikkuBertta kirjoitti...

Onnea pikkuputiikille ja työtilalle...näyttääpä oikein mukavalle...tekisi mieli astua sisään:)

Rillirousku kirjoitti...

Jee! Tulossa ollaan jo!

Annukka kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana! Taitaa olla vanha Kimperin tila, tunnistinko oikein? :)

Virpi Vee-Style:stä kirjoitti...

Tervetuloa pörisemään kulmille.Ilmoittelepa, kun kahvipannu on saapunut puotiin, niin piipahdan vierailulle ;)

Anna kirjoitti...

Tuun piipahtamaan joku päivä. :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kirjaimet on vanhoja mainoskirjaimia ja kauttaaltaan "peltiä" (paksumpaa kuin pelti). Ison korkeus on 45 cm ja hinta 49€, pienen korkeus 25 cm ja hinta 29€

sisustuskärpänen kirjoitti...

Minusta Kimperi ei ole ikinä ollut tässä? Viimeisimmäksi tässä tilassa oli autovuokraamo ja minun jälkeen tähän tulee vaateliike. :)Kimperillä taitaa muuten olla uudet aika huippeat tilat Kirkkopuistossa? Siellä pitäisi joku päivä käydä!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihanaa Virpi!! :) Tervetuloa vaikka heti! (jos tuot siis omat kahvit ;D) Jos nyt juhlallisesti lupaan, että ensi viikon keskiviikkona 16.5. minulla on kahvinkeitin, niin siitä eteen päin voidaan kahvitella minun piikkiin! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

LÄmpimästi tervetuloa! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

TERVETULOA! :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Todellakin, pakko tulla käymään! :D

Tipsu kirjoitti...

Tosi suloinen työhuone/puoti onkin! Kävelinkin tuosta eilen ohi ja ihmettelin, missä välissä se siihen tupsahti :) Jospa joku kerta ei olisi niin kiire ohikulkumatkalla!

rosina06 kirjoitti...

Oletpa ihanan näköiseksi saanut vähän valjun kiinteistön kivijalan! Kuljen tuosta ohi monta kertaa viikossa ja usein miettinyt, että mitähän tähänkin saadaan vielä aikaiseksi. Mitään noin kivaa en kuitenkaan osannut odottaa! Sivuhuomautuksena: Kimperi taisi ennen sijaita kadun yläpäässä :)

Marja kirjoitti...

No kyllä nyt on Sisustuskärpäsellä kivat tilat missä pörrätä :D Onnea!

Maire kirjoitti...

Jiihuu! Onnea uudelle työhuoneelle - hyvältä näyttää!

E kirjoitti...

Saanko tilattua postitse tuollaisen kirjaimen? Olisiko sinulla H-kirjainta? Isona? Mitä kirjaimia isommasta löytyy, jos ei H:ta?

pompom kirjoitti...

Hei Muusa :) Olisikohan maanantaina "kotona", jos huristaisin sinne etelään? :)

Kati/Hus nummer nio kirjoitti...

Onnittelut! Aivan upea putiikki, tulisin mielelläni jos asuisin lähempänä, edes samassa maassa :-) Todella mielenkiintoista ja inspiroivaa katsella kaikkia kuvia ja projekteja! Kaikkea hyvää sinulle :-)