14.5.2012

Koru T-paidasta 

Kerrankin sain aikaiseksi tällaisen vaihe 1., 2., 3... postauksen! Materiaalina on vanhat T-paidat ja lopputuloksena raikas kesäkoru. (Paremmin koru sopisi vaikka valkoisen T-paidan kanssa, mutta ainakin täällä on nyt niin kylmä, että korviin asti ulottuva poolopaita on oikein sopiva asustus!)

 

7 kommenttia:

pikkubertta kirjoitti...

Joo.kiva koru tuosta tuli...myös paksummasta kuteesta isoilla solmuilla onnistuu kivasti....

Sara kirjoitti...

Saako jotain tarkempiakin ohjeistuksia korun tekoon tai vinkkiä mistä löytyisi.? Tosi kivan näköinen koru ja tuolla olis sopivasti muutama roskiin menossa t-paitakin. ;D

sisustuskärpänen kirjoitti...

No olipas hyvä vaihe-vaiheelta-kuvasarja, kun osa kuvista oli näköjään jäänyt jostain syystä pois! :/ ??

Mutta ei muuta kuin sakset käteen ja kudenarua leikkaamaan! Kun narua kerran vetäisee napakasti, se menee tuollain rullalla. Sitten vaan kieputellaan sopiva määrä narua lenkille ja matkalle voi tehdä solmuja, lettejä tai silmukoita. (tuo neljäs kuva kertoo ehkä kaikkein eniten, ja se juuri puuttui...). Niskaan sidoin erillisestä pätkästä "lukon" ja solmin sen napakasti kiinni.

Valmiina näitä voi ostaa minulta. Hinta 12€. (voin laittaa sähköpostilla kuvia eri malleista jos innostut?) :)

Paula kirjoitti...

Nämä on kivoja. Olen leikellyt ties kuinka monta vanhaa teepaitaa tämmöisiksi huiveiksi ja homma on tosi kivaa!

Sara kirjoitti...

Kiitti ohjeista.! :)) Täytynee köyhän opiskelijan ensin yrittää ihan vaan itse tehdä, mutta itseni tuntien saattaa hyvinkin käydä niin, että sitä sähköpostiakin saa jossain vaiheessa lähettää. :D Etenkin jos satun saamaan kesätöitä.! ;)

Ruusuroskari kirjoitti...

Ihana! Täytyykin kaivella vielä tuo nurkassa nököttävä "vie kirppikselle"-kassi, josta varmaan löytyy materiaalia. Tosin väri skaala ei ehkä ole ihan yhtä keväisen harmoninen kuin tässä sinulla. Terkut Puistokadulta!

Dooda kirjoitti...

Kiitos! Taidan hipsiä miehen vaatekaapille ja laittaa vanhat t-paidat uusiokäyttöön. :)