5.4.2012

Paperipussi

Taita ensin tapettipalan yläreunaan sopiva käänne. Taita toiselle sivulle paperipussin "sisäke". Ompele koneella, pitkillä pistoilla toinen sivu kiinni. Taita myös ommellulle sivulle saman syvyinen sisäke, kuin toisella puolella. Ompele pussin pohja kiinni. Nyt paperipussi on valmis ja voit avata sen! Ompelemisen voi myös korvata teipillä. Kestävimpiä paperipusseja tulee muovipintaisista tapeteista.

 

Pussiin voi piilottaa ainakin lahjan, kukkaruukun, eväät, sanomalehdet, hatut ja hanskat, tölkit, kopiopaperit tai paperiroskat. Oikein isoilla pusseilla voi somistaa vaikka hattuhyllyn uuteen uskoon!?

 

Paras paikka haalia pieniä tapettieriä on ORO. Tosin sieltä kyllä kannattaa katsastaa tapettivalikoimat myös silloin jos on hankkimassa isomman erän tapettia. ORO.lla on nimittäin näiden leveysasteiden paras ja laajin tapettivalikoima!

 

 

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mainio idea - juuri mietin, että mitä keksisin kaappiin jääneistä tapettipaloista :)

Tiina kirjoitti...

Kätevä vinkki kiitos. Mistä tuollaisia klipsuja saa, joilla olet sulkenut pussit?

Johanna kirjoitti...

Hienot ja toimii varmaan hyvin jämäköillä tapeteilla!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Klipsut on ostettu joskus jostain kirpparilta. Se oli kyllä taas varsinainen löytö! Klipsuja oli iso pussillinen ja kahden kokoisia. En kyllä enää muista mitä ne maksoi, mutta monessa paikassa ovat toimineet näinä vuosina! :)

Maire kirjoitti...

Minoon ostanna tuollaisia klipsuttimia Tigeristä. Ja kiitos Heidi pussiohjeesta!

http://www.tiger-stores.fi/myymalat.html?region=62