13.4.2012

Lämpimästi tervetuloa!Olen päässyt mukaan tällaiseen mukavaan tapahtumaan. JA TE, ARVOISAT SISUSTUSKÄRPÄSEN LUKIJAT, OLETTE ILLAN KUTSUVIERAITA!  Paikalla on myös Kotipalapelin ihanasti ja raikkaasti bloggaava Rilla!

Muistakaa ilmoittautua jyväskyla@marimekko.fi jotta tarjoilut riittävät varmasti kaikille :)

Nähdään keskiviikkona!

4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kuulostaa kivalta, tämä tyttö aikoo ainakin ottaa siskon mukaan ja tulla paikalle=)

Onnen omenia kirjoitti...

Hei!

Täytyy sanoa, että olin kohtalaisen häkeltynyt, kun kuulin, että sinä olit ehdottanut minua mukaan iltaan. Mistä moinen? ;) En valitettavasti pääse iltaan osallistumaan lapsenhoito-ongelman takia, mutta kiitos ja kumarrus sinulle ajatuksesta :) Mukavaa iltaa teille, toivottavasti illasta tulee onnistunut :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mehän ollaan saman kylän tyttöjä, ja minusta sinulla on mukava blogi!! Ei mitään turhia kikkailuja ja oikein onnistuneita valokuvia, kiitos niistä! :) Aika usein blogitapahtumat ja tapaamiset sijoittuu tuonne pääkaupunkiseudulle. Olisi mukavaa pitää vähän yhtä myös täällä keskemmällä!? :)

Onnen omenia kirjoitti...

Mietinkin kun tuon kutsun sain, että en taida tietää montaakaan Jyväskyläläistä bloggaajaa ja kysyinkin viestin lähettäjältä, että keitähän muita bloggaajia paikalle on kutsuttu :) Tokihan täällä varmaan on montakin bloggaajaa, mutta ei vaan ole tullut vastaan. Kiitos vaan, mukava kuulla että olet käynyt lueskelemassa blogiani. Huikatkaa ihmeellä jatkossakin jos suunnittelette jotain, osallistun kyllä mielellään mahdollisuuksien mukaan :) Laita paljon kuvia tapahtumasta, voin sitten katkeroituneena niitä katsella täältä sinun blogista ;)