25.3.2012

Vaatelainaamo

En ole varmasti koskaan ennen kironnut kotikaupunkini pienuutta, muuta nyt sen teen. Löysin netistä ihan sattumalta Helsingissä toimivan Vaatelainaamon, joka lainaa merkki- ja vintagevaatteita pilkkahinnalla. 50€/ 6kk jäsenmaksulla saa lainata vaatteen kahdeksi viikoksi kerrallaan. Tarjolla on myös kenkiä ja asusteita! Siis milloin tällainen tulee tänne tuppukylään??? Ehkä joskun vuonna 2080!! Olen silloin sata ja jotain, enkä todennäköisesti enää halua kulkea Miun mekossa tai Parikan kengillä!?

 

Siis voi että!! Eikö joku nyt voisi perustaa tällaisen myös tänne Jyväskylään? Minä ainakin lupaan olla ikuisasiakas! Tällainen vaatelainaamo olisi vastaus kaikkiin pukeutumishuoliini. Haluan aina jotain uutta ja kivaa ja laadukastakin, mutta en henno maksaa paljoa, koska kyllästyn vaatteeseen melkein heti.

 

Joskus olen kuullut, että älä usko sellaista mikä kuulostaa liian hyvältä ollaksen totta, ja tästä vaatelainaamosta minulle tulee vähän sellainen fiilis. Voiko tämä toimia? Onko tässä joku kompa? ...vai olenko vaan kateellinen umpisuomen asukki?...

Kuvat ja aihe:
http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/muoti/vaatelainaamo-mahdollistaa-muodin-kuluttamisen-kestavalla-periaatteella

 

3 kommenttia:

Janika Hakanpää kirjoitti...

Aivan loistava idea! (Ja hyvä kirjoitus. En ole asiasta ennen kuullutkaan...) Ja uskoisin, että ihan toimiva, MUTTA kun minä en ainakaan ole tuota kokoa 36, enkä edes 40, eikä jalkaani mahdu 39 tai pienempi... Joten kerrankin voi sanoa, että ei harmita pk-seudulta takaisin satakuntaan muuttaminen! :)

Johanna kirjoitti...

Jyväskylän kokoisessa kaupungissa ei välttämättä riittäisi asiakaskuntaa, vaikka idea oisi huippu!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Kokotarjonta on tosiaan aika pienille. Mietityttää myös, että kuinka tämä on kannattavaa? siis sekä myyjälle että asiakkaalle? Ehkä lainaamo saa lahjoituksena vaatteita, joita valmistaja puolestaan haluaa mainostaa. Onko tarjonta sitten jotain jämiä, vai vain yksi kappale kutakin mekkoa, joka on ollut mallin päällä näytöksessä (ja siis kokoa 34!?!). Entä vaatteen lainaaja, onko vaatteita paikalla vai onko kaikki menossa? Pääseekö kokoa valitsemaan tai onko vaatteet puhtaita ja silitettyjä? (tämä riippuu ehkä edellisestä lainaajasta ;)). Saako useamman vaatteen kerralla mukaan, siis niinkuin puseron ja siihen sopivat housut, vai onko tarjonta vain mekkoja ja hameita? En tiedä, mutta idea on aivan LOISTAVA! ja toivon todella, että yritys menestyy ja laajenee ja on vielä joku päivä täällä minunkin kotikaupungissa! :)