24.3.2012

Ihan helmi!Siivousmusan kanssa meinasi tulla tänään riitaa, sillä levylautaselle on nyt tunkua. Minä tilasin itselleni viime viikolla kaksi levyä, joita olen haaveillut jo pitkään. Luonto soi vol. 7 ja Hiljaisten vesien laulua. Nämä on luonnonkulkija Lauri Hallikaisen äänitteitä. Hän on kuulemma sokeutunut asepelveluksensa aikana ja sen jälkeen nauhoittanut mittavan määrän puhtaita ja sävykkäitä luonnon ääniä kokonaisiksi levyiksi. Äänitteitä ei ole menty pilaamaan millään banjohuilun uikutuksilla tai muilla ihmisen tekemillä äänillä, vaan kaikki laulut on puhtaasti luonnosta! Levyt on IHANIA!

 

Esiteini sen sijaan halusi kuunnella siivotessaan uutta Robinin levyä, jonka "tienasi" tavallista paremmalla yllin kokeen numerolla (ylli on sitä vanhaa biologiaa, maantietoa ja ympäristöoppia). Koska Robin on niin söpö ja tyttö niin ihastunut, taivuin Robiniin. Kun kolmas biisi "Hiljainen tyttö" alkoi, olin minäkin jo aika ihastuksissa! Kertakaikkiaan hurmaava poika! Linnun laulut jääköön toiseen hetkeen, nyt kuunnellaan "Ihan helmee" ja "Faija skitsoo"! ;)

 

4 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

ihanaa naapurin esiteini! meillä Onni 6 v. on ihan liekeissä kun sai nimipäivälahjaksi Robinin levyn: parasta on kun Robinin levyltä tulee Front Side Ollie niin Onni riehuu mikki kädessä :) Mut ne teinimmät biisit ei eskariin uppoa, äiti ehkä välillä herkistyy taantuessaan teiniaikoihin :)

Henkka kirjoitti...

Aah, ompa mukava kuulla, että Laurin äänitteet ovat mieluisia, hän on naapurini ja olen ollut tekemässä kyseisiä levyjä ja äänitteitä. Empä olisi koskaan uskonut lukevani tästä aiheesta blogista, heh.

sisustuskärpänen kirjoitti...

Aivan ihanaa miten pieni Suomi on! :) Sun ja mun naapurit, kaikki tässä samassa postauksessa läsnä! Tässä tulee ihan sellainen olo, että tämä internetin valtavan suuri (ja vähän pelottavakin) maailma ei sitten kuitenkaan ole sen kummempaa, kuin joukko tavallisia ihmisiä!?! Kiitos molemmille ihanista kommenteista ja terveisiä Laurille ja Onnille! :)

Saara kirjoitti...

Meillä ei niin esiteinit on aivan ihastuksissa Robiniin ja etenkin frontside ollieen, että osaavat sanat ulkoa vaikkei meillä ole kyseistä levyä...