26.9.2011

Pari perätöntä lupausta...En enää koskaan, ikinä,  milloinkaan mene kaatelemaan seiniä huoneiden välistä ihan vain hetken mielijohteesta. Kun hommia ja projekteja tuppaa muutenkin roikkumaan vähän joka nurkalla, saattaa tällaiset hetkessä keksityt "pikku jutut?" jäädä helposti keskeneräisiksi jopa useiksi kuukausiksi. HIL-JAL-LEEN ruokahuone kuitenkin edistyy ja nyt naputtelin jo tauluja seinälle! Jihuuu!

 

Taulujen juju ja idea piilee siinä, että taulurivistö jatkuu koko seinän mitan ja kaappaa mukaansa myös pienen ikkunan, joka on seinän toisessa päässä. Taulurivistö on vielä kesken, eikä sitä ikkunaa vielä näy näissä kuvissa. Mutta koska olen hötkyhousu, en malttanut odottaa että seinä valmistuu kokonaan. (Ja mistäs sen tietää, vaikka tämäkin jäisi taas kesken !? ;)

 

Pullaa sen sijaan voisin luvata leipoa useamminkin! Kuten kuvasta näkyy, ei tämä äiskä ole pahemmin pullia pyöritellyt. (Nämä on pullia!). Keittiöhommat on mennyt enemmänkin siihen lekan heilutteluun. Mutta kyllä nämäkin on vadilta suihin hävinnyt, harvinaista herkkua kun ovat... :)

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihana blogi sinulla, mahtavia ideoita ja toteutuksia! Olen uusi lukija ja olen selaillut vanhempia kirjoituksiasi. Ihastuin teidän olohuoneen tapettiin (kukkakuvio), mistä se mahtaa olla peräisin?
Jään innolla odottamaan tulevia juttuja!
Mukavaa syksyä!

Onneli kirjoitti...

Kylläpä veläkin naurattaa tuo Tuisku tuolla perhepotretissa, olin jo unohtanut :D Pullissa tärkeintä maku eikä ulkomuoto mutta siinä hyvä syy saada pullaa useammin jos vaatii harjoittelua ;)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Ihanaa, kun joku vielä muistaa Tuiskun! :D Isossa taulussa on siisi meidän perhe ja Antti Tuisku! Pakosta on laittanut jo vähän arpomaan, että mitähän kautta tuo Tuisku on meidän perheeseen tulossa?? Vanhimman tytön ja Anan välillä on ainakin 17v.! Ja vaikka Tuisku on myös äiskän mielestä ihan söpö, niin ei nyt sentään niin söpö!!?? ;)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Mukavaa, kun tulee uusia lukijoita! Tervetuloa lämpimästi :) Olkkarin tapetti on Eco-tapetti ja oli mallistossa n. viisi vuotta sitten. Kannattaa kysellä suoraan valmistajalta, josko sitä vielä löytyisi. Tapetista oli myös pari muuta sävyä, ainakin sellainen aivan ihana sininen!

Hanna-Riikka kirjoitti...

Hah haha, näyttää täysin minun pulliltani ;). Ei se ulkomuoto vaan se maku :)

elämäni matkat... kirjoitti...

Hyvältä näyttää taulurivi!
... ja pullatkin, kyllä maistuis mullekin :P

saara kirjoitti...

Upea taulurivistö, vähän eri muotoinen kuin nämä kollaasit tuppaavat olemaan tällä hetkellä.

Tiina kirjoitti...

Hei, blogisi on upea ja ihastuin keittiön tuoleihin. Mistä ne ovat kotoisin?

Ja jos saisi toivoa teemoja, niin toivoisin ideoita esim. pienen tilan käytännölliseen sohvapöytään (pyörillä, säilytystilalla..) ja keittiön välitilaan (kun laattojen irroitus on liian iso urakka - mutta voisiko niiden päälle laittaa jotain).

sisustuskärpänen kirjoitti...

Hienoa, kun tulee juttuideoita! :) Kiitos! Nuo tuolit olen kerännyt pikkuhiljaa sieltä täältä. Nyt kasassa on himoitut kahdeksan kappaletta, enää tarvitsisi vain kunnostaa ne... Osa tuoleista notkuu aika pahasti, koska olen ostanut vain "halpoja" yksilöitä. Joillain foorumeilla näistä Domus-tuoleista saa maksaa useita satasia, mutta minä olen kelpuuttanut vain alle viidenkympin yksilöitä. Kaksi tuolia löysin Raksalta 4€/kpl! :)

Susan kirjoitti...

Aivan ihana tuo tauluseinä! Ja miten hyvin nuo Tapiovaaran tuolit mätsää siihen :)

car games for kids kirjoitti...

I read your article.The things you have written sound very sincere and nice topics i am looking forward to its continuation. Many of us don't know about this event. Your post is helpful.