30.9.2011

BetoniperhosetKaupasta en henno juuri ikinä ostaa mitään normaalilla hinnalla. Kodin Ykkösen Yllätyspäiviltä löysin -70%-pöydästä aivan ihania perhosia! (1,50€/kpl kork. n.17 cm). Ostin kolme, ja nyt olen kierrelleyt ympäri taloa, mallaillen hyönteisiä vähän joka seinälle. Perhosissa miellyttää juuri tuo raavaan betonin ja hennon aiheen yhdistäminen. Kesällä minun piti valaa betonista vaikka mitä, mutta edes sitä ensimmäistä kokeilua en saanut tehtyä...

 

Jos sortuisin maalaamaan perhoset, voisi väriyhdistelmillä leikitellä sielunsa kyllyydestä! Asettelisinko ne riviin vai jonoon? Vai naulaisinko ne liihottelemaan villisti ja epäsymmetriseti katonrajaan? Perehosista tulisi niin ihanat naulakkomerkit! Kiiltävän mustana ne edustaisi tyylikkäästi valkoisella seinällä (tämä värikokeilu ei onnistunut kuvankäsittelyohjelmalla...). Kestääköhän nämä roiskevettä kylppärissä? Tai olisi ihana, jos tällaiset perhoset vartioisi ulko-ovella?

 

Tähän pohdintaan äitini sanoisi taas että "mitä sinä muilta kyselet, kun kuitenkin teet juuri niin kuin mielesi tekee!" No niin,  mutta täällä kai onkin enemmän kyse meidän harrastajien seuraelämästä!? :)

Ja hei, mielipiteitä otetaan silti oikein mielellään vastaan! :)

 

3 kommenttia:

Kirsi Rehunen kirjoitti...

ihanat perhoset

Heidi, Onnea on... kirjoitti...

Meidän äiti sanoo aina samaa :)
Perhoset on kivoja.

Mustavalkoinen kirjoitti...

Valmisbetonista on kyllä oikein helppo valaa! Muotit on se isoin juttu kun kaikki matskut ei muottina kestä. Meillä on hillittömän kokoiset ulkoruukut, joihin isäni rakensi muotit (sellaiset kantikkaat). Ne oli iso operaatio mutta ovat lähes ikuiset ja tosi mageet!