9.8.2011

Roikkumaan jääneetMikä on suurin stressin aiheuttaja? Tekemättömät hommat! Nyt on tässä huushollissa päässyt käymään niin, että stressipisteet on nousussa ja motivaatio laskussa.

 

Kaiken maailman kasoja ja virityksiä on kerääntynyt pitkin nurkkia. "Tuon vien mennessäni, nuo laitan huomenna, olkoon tämä nyt SEN AIKAA(?) tässä..." Aaargggh!

Keittiöstä puuttuu katto, takkahuoneesta seinä ja makkarista valo! Yksi avohylly pitäisi rakentaa ja yksi toinen kaappi purkaa!? Lista on loputon. Pensasaitaa ei ole leikattu koko kesänä, uusi teollisuusompelukone pitäisi huoltaa ja yksi kaatopaikkakuorma odottaa autotallin nurkassa. Yksi toinen kasa tavaraa sen sijaan odottaa noutajaa Mikkelissä... Minäkö se kirjoitin viime viikolla, että nauttikaa hetkestä??

 

Tämän viikon mietelauseeksi voisin heittää: NYT HIHAT HEILUMAAN, kesä meni jo!

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Osuit niin asian ytimeen, jälleen kerran.

Just 3 min sitten haaveilin, että mulla olis varaa palkata sut käymään meillä stailauspuuhissa. :)

Hemuli kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta! Tsemppiä :)

Anonymous kirjoitti...

Siis mikä ihana peitto kasa ylimmässä kuvassa!!! Ja hei, ei hätää Mikkelinkasa odottaa Mikkelissä, ei huolta. Mutta oikeaan osuit... Hommat hoituis varmaan paremmin kun alkais tekemään niitä eikä vain päivittelis niiden paljoutta. Ihanaa viikkoa!

NOPPA kirjoitti...

Veit ajatukset ja sanat mielestäni!!
Olen jo miettinyt, mistähän persoonallisuushäiriöstä nyt kärsitään, kun tekemättömiä ovat työni jäljet...ainakin keskeneräisiä.
Ajatukset ja loppuideat ovat niin kauniit ja pelkistetyt, mutta ymppää ne sitten käytännössä toimivaksi, kun olet kerännyt vaatetta, retroa ja antiikkia jo parikymmentä vuotta ainakin!
Haaveilen yhtäaikaa loft-asunnosta ripauksella retroa ja mummonmökistä maalla pihasaunalla!!

No, unelmia tulee aina olemaan ja ideat ei lopu=).

Äksöniä tytöt, vielä me kasat raivataan ja pistetään tuulemaan!!!

TERHAKASTA SYKSYÄ!

NOPPA

sisustuskärpänen kirjoitti...

JUURI NÄIN! :) Aina on niin kivaa aloittaa uusia projekteja, mutta kun joku vastoinkäyminen tulee, lopahtaa into koko hommaan... Minäkin haaveilen jo lastenhuoneen uudelleen tapetoinnista, vaikka kyseinen huone taitaa olla ainut paikka, missä EI tällä hetkellä roiku joku keskeneräinen viritys... ;)