27.7.2011

VärikoodiKyllä vain käytännön ihmisellä on monessa asiassa helpompaa, kuin esteetikolla. Minäkin vaihdoin puolta ja ostaa pamautin Citymarketista kymmenen uutta pyyhettä, viidellä erivärillä ja hylkäsin kaikki ihanasti samanväriset pyyhkeet vieraspyyhkeiksi.

 

On paljon helpompaa tietää kenelle kiljua, kun löytää märän pyyhemytyn sohvan nurkasta! Nyt pyyhkeitä tulee käytettyäkin tasaisemmin, kun ennen tuntui, että koko perhe kuivasi lopulta aina samaan pyyhkeeseen...

Ei tämä mikään maailman esteettisin ratkaisu todellakaan ole, mutta kun oikein hahmottaa ja tiiraa, voi kylppärin taulusta löytää samat sävyt, kuin pyyhkeistä!

 

Paljon tyylikkäämpi ratkaisu olisi ollut ostaa (taas) samanväriset pyyhkeet ja ommella niihin vain eriväriset ripustuslenkit, mutta arvatkaa vain, olisiko pyyhkeet päätyneet saman pinoon jossa jo odottaa lyhenettävät housunlahkeet ja kainalosta paikattavat puserot?

 

Sitten vielä loppuun pieni mietelause: Välillä on hyvä pysähtyä laskemaan jo tehtyjä töitä, eikä aina vain miettiä mitä vielä pitäisi tehdä! Minä olen tänään iloinen siitä, että kylppäriremontti on valmis ja kauan haaveilemani pyyhepatteri toimii! :)


6 kommenttia:

tiinaf kirjoitti...

:-) samaistun. Mekin värikoodataan!

Miia kirjoitti...

Itsekin kävin ostamassa värisuoran Citymarketista ;)

Onneli kirjoitti...

Meillä oli vielä kotona asuessani jokaisella lapsella oma värikoodi pyyhkeissä. 90-luvulla värit olivat aivan järkyt ja 2000-luvun alussa kotoa pois muuttaessani mukaan saadut vaaleanvihreät pikkupyyhkeet löytyvät edelleenkin liinavaatekaapista, mutta päätyvät vessaan roikkuvaan vain äärimmäisessä pyyhehädässä tai nuhjaantuvat fillaria pestessä. Veljelläni taisi olla vaaleansininen, yhdellä siskolla persikkainen ja toisella ehkäpä vaaleanpunainen. Oikein sellaisia hailakan pastellisia, ällöjä :D

Oli hauska törmätä Jyväskylässä viime viikolla, etenkin kun ystäväni oli juuri kertonut olleensa sinulla työharjoittelussa ja sitten muutaman tunnin päästä kävelitkin vastaan :) Kiva että putiikki on vihdoin porrasongelmien jälkeen auki ja ehkäpä sitä itsekin tulee käytyä siellä kun seuraavan kerran körötellään Keski-Suomeen.

Tahi kirjoitti...

Hyvä idea. Toi kylppärin taulu on aika... magee!

sisustuskärpänen kirjoitti...

Joo, kylppärin taulu on sellainen "ei heikkohermoisille!" ;) Keittiössä se voisi toimia jopa ruokahalun hillitsijänä!??

sisustuskärpänen kirjoitti...

Onnelille terkkuja, oli mukavaa törmätä! :) En kyllä ehkä enää ensi kerralla muista sinua, mutta jos sinä muistat minut, niin nykäise toki hihasta! On todella kivaa huomata ja kuulla, että bloggareiden nimimerkkien takana on ihan OIKEITA ihmisiä!! :)