30.7.2011

Rompetta, rompetta...Tässä lisää värikoodailua: vaaleansiniseen laitetaan löylyvesi, punaisessa uitetaan varpaita ja tummansininen on vesileikkejä varten. Nämä kaksi sinistä on uusia ja löytyi eilen Saarijärven Rompetorilta.

 

Rompetori on kesän ehdoton kohde! Parhaat palat saa napsittua perjantaisin, kun tapahtuma alkaa, mutta vielä lauantaina ja sunnuntainakin voi tehdä huikeita löytöjä. Paikalla on niin ammatti- kuin harrastelijamyyjiä ja kaikkea antiikkikaluista, mopon moottoreihin! Tunnelma on varsin letkeä ja mukava (vaikkakin osittain myös hieman viinan höyryinen).

 

Viisi tuntia aluetta kierreltyämme (välillä kyllä uitiin ja grillattiin) päätimme taas, että "ensi kesänä kyllä vihdoinkin tullaan tänne koko viikonlopuksi! Varataan tuolainen pieni mökki ja laitetaan pystyyn oma myyntipöytä!"

 

 

2 kommenttia:

elämäni matkat... kirjoitti...

Mahtavat vatit löysit! Kiva tuo kolmen kokoelma. Mulla on yksi valkoinen vati, jolle toivoisin seuraa saunaan...

Milla kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Emali-astioita yms. olikin paljon tarjolla. Itse löysin kahvipannun, riihimäen lasipurkkiin kannen ja valurautapaistinpannun. Saarijärven rompetori kuuluu joka kesä meidän tapahtumiin :)