19.7.2011

Herkkupaloja Katriinan kaupalta!

Tässä minun suosikki kuvakulmia Katriinan kaupalta. Luonnollisestikin tykkään kaupan tarjonnassa eniten juuri Sisustuskärpäsen tuotteista ;) mutta myös aidot vintage-vaatteet, Globe Hope ja Tertin kartanon herkkuhyllyt ovat minun mieleeni! Kaupalta saa myös päivittäin tuoreita vihanneksia ja lähiruokaa, sekä mm. pesuaineita, kirjoja, karkkeja ja saippuoita.

 

Kuten kauppias on joskus itsekin sanonut, on tämä sellainen nykyaikainen sekatavarakauppa! Kaikkea tekemistä täällä ohjaa tärkeät arvot: ekologisuus, lähituotanto ja kierrätys.

 

Paitsi että paikalliset voivat ottaa kaupan omakseen ja tehdä  kaupalla arkiostoksia, on tämä ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka myös kaikille Jyväskylässä vieraileville! Täällä voi tehdä yksilöllisiä ja vastuullisia ostoksia, sekä hengittää Katriinan kaupan omaleimaista ja elämyksellistä ilmaa!

Osoite on:  Sorastajantie 1, Jyväskylä

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihana paikka, täytyy sanoa. Viimeinkin päässyt hipelöimään kaikkia blogista bongattuja juttuja, aivan mahtavaa! Vielä kun tulis lottovoitto ja olis varaa viedä kotiin hipelöitäväksi.

Johanna kirjoitti...

Kauppa on aivan mahtava! Himoitsen sieltä tyynyjä uuteen kotiini ja noita Globe Hopen saappaita... dreaming on...

Saija kirjoitti...

Näyttääpä ihan tosi kivalta!