4.1.2011

... taas mennään!"-Tuumasta toimeen!" totesi joulunpyhiin pitkästynyt siippani, kun esittelin hänelle illan hämärissä syntynyttä Suurta suunnitelmaa! Ei siinä montaa tuntia nokka tuhise, kun yksi seinä kaatuu! Meidän tiimi tosin on aina ollut parempi tässä hajoitus ja hävitys puolessa, kuin hallitussa ja harmonisessa suunnitelmallisuudessa...
No, nyt on jokatapauksessa seinä nurin ja seuraavaksi mietitään miten katto ja lattia yhdistetään toisiinsa "saumakohdassa" ja kuinka seinän n. kolmen sentin tasoero häivytetään. Mutta ihanan iso ja valoisa ruokahuone, kahdella ikkunalla tästä on tulossa! :)
Vasemmanpuolen pohjakuvassa on uudet seinät vihreällä ja oikeanpuoleisessa tässä viimeaikoina kaadetut seinät punaisella.

Niin, ja vielä kiitos PikkuBertalle, sillä hän tähän ideaan taisi sen ensimmäisen siemenen heittää!

6 kommenttia:

JohannaK kirjoitti...

Voi onko sun siippas innolla mukana noissa projekteissa? Mun on hiukan kankea ja sitkeä. Kun mä esittelen omia suuria suunnitelmia...sillä loksahtaa leuka auki. Ja yleensä se toteaa et eikö tämä ole hyvä juuri näin kun se on nyt ;)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Hih hi.., pakko myöntää, että ehkä juuri tämän takia me olemme valikoituneet yhteen!? Ja kyllä minunkin siipastani välillä näkee, että nyt ei kyllä nappaa! ja silloin on kyllä parasta vetäytyä ja odotella aikoja suopeampia ;)

Sarppu kirjoitti...

Hih, tota on varmaan liikkeellä, kun aloin maalaamaan seiniä.

PikkuBertta kirjoitti...

Hiph huraa....et ole kyllä ensimmäinen,jonka pohjapiirustuksista olen seiniä kaataanut...omassakin asunnossa on jo monet seinät kaatunu.Tykkään nimittäin ihan hirveästi suunnitella ja avartaa tiloja käytännöllisemmäksi,toivon että ette joudu katumaan.Remontti intoa ja jään odottelemaan valmista.

Anonymous kirjoitti...

Ihan asiasta poiketen kysäisen, että mistä olette noin ihanan pöydän ostaneet? Teillä on hieno koti, ihania, erilaisia sisustusratkaisuja :) Olen seurannut blogiasi jo pitkään :)

sisustuskärpänen kirjoitti...

Anteeksi Anonymous, kun olen jättänyt vastaamatta! Mutta parempi kai myöhään kuin.... :) Pöydän on tehnyt paikallinen puuseppä Seppo Turunen.