31.12.2010

LepakkoVälipäivinä oli aikaa kierrellä myös vähän kirppareilla ja katsokaa mikä herkkujen herkku minua Laukaantiellä odotti!? Jo vuosia haaveilemani aito, vanha lepakko lepäili kaikessa rauhassa erään pöydän päällä, pukeutuneena kauhtuneeseen pellavaan! (Jos olisin saanut valita, olisin mieluusti ottanut sellaisen ruskeanahkaisen, mutta tämäkin kyllä käy!) Runko on tukeva ja kangas napakka, eli kunto: hyvä! :)

Illalla istuin lepakossa ja siemailin viiniä, sekä pyörittelin talon pohjapiirrustusta (taas...) käsissäni. Seinät kun on edelleen rakennettu vähän vääriin paikkoihin... Lopputuloksena oli "Suuri suunnitelma", jota tosin täytynee vielä ruotia vähän tarkemminkin! ;)
Vireillä on myös toinen "Todella suuri suunnitelma", mutta siitä en hiisku vielä mitään.

10 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hiisku ees ihan vähäsen, ei kerrota kellekkään;).Jookos.

Pilvitarha kirjoitti...

Hieno löytö, mutta kylläpä nyt tulin uteliaaksi!! :D

JohannaK kirjoitti...

Tollasen mäkin haluaisin!! :) Hieno!

hietzu kirjoitti...

Minä näin tuon tuolin siellä kirpparilla,tykkäsin,mutta meille ei enää mahdu yhden yhtä tuolia. :PHyvä että keräsit talteen :)Hyvää uutta vuotta!

Sarppu kirjoitti...

Mainio löytö ja mielestäni upea kangas. Oikein hyvää ensi vuotta 2011.

Susanna kirjoitti...

Kiva aloittaa uusi vuosi suurten suunnitelmien saattelemana.Hienon löydön olet taas tehnyt kirpparilta! Isoisäni kodissa oli ruskeanahkainen lepakko, kun olin pieni. Olisi hauska kokeilla joskus, miltä siinä tuntuisi istua näin aikuisen kokoisena. Pienelle tytölle se oli kovin liukas ja hankala.

Anonymous kirjoitti...

Sattuipa minunkin silmääni tuo lepakko :) Katsoin sitä kaukaa ja ajattelin sen olevan kovin kaunis. Mulla on kuitenkin yhden lepakon runko jossain vinnillä odottamassa uutta kangasta, joten.. Nyt tää kaunokainen on sulla! Tosi kaunis, täytyy sanoa :)T. Tintti :)

Nonna kirjoitti...

Kirpparit on mahtava keksintö!Minäkin ihan uteliaana täällä! Ihanaa uutta vuotta!

PikkuBertta kirjoitti...

Hieno löytö...ja pellavaa...eihän siinä ole mitään vikaa...uteliaaks tulin remppojenne suhteen...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Aika huisia, että te olitte huomannut tuolin jo ennen minua, mutta armollisesti jättänyt sen minun noukittavaksi! Kiitos! :) Muutenkin ihanaa kuulla, että lukijoita on tästä ihan kotinurkiltakin! "Naapurin tytöille" irtoaa aina omanlaiset symppispisteet! ;)Ja malttakaahan vain vielä hetki sen "Todella suuren suunnitelman" suhteen, paljastan sen kyllä vielä! ;)