13.9.2010

Pekkaa, Joukoo, Raimoo ja Peraa...

Vieläkö joku muistaa, että meillä on keittiössä kosteusvahinko? Täällä blogissa on ollut aika hiljaista sen tähden, että viimeaikoina minä olen ottanut kaiket päivät vastaan jos jonkinmoista remppa-ranea.
Tämän keittiöttä eläminen on kuitenkin vasta "harjoitusleiri", siihen varsinaiseen koitokseen, jossa vaihdamme viemärit ja uusimme kylppärin! Maanantaiaamuisin voin ottaa eteisen peilistä minulle kirjoitetun muistilapun, jossa kerrotaan päiväkohtaisesti, kuka tulee milloinkin ja mitä häneltä kysytään. On käynyt tarjoustentekijöitä, tarkastajia, putkareita, purkajia, kasaajia, valajia, vaihtajia ja pinnoittajia. Työstä tämä käy! ja ainut lohtu on ollut erään putkimiehen lausahdus : "Monimutkaisempi savotta tämä on kun uuden rakentaminen..."
Tai, no on tässä yksi toinenkin lohtu: kaikki kulut, velat ja hikipisarat yhteen laskettuna, meillä on kohta kokonaan remontoitu 300m2, kohtuuhintainen unelmatalo!

Myös toisen unelman toteuttaminen pitää kiireisenä. ...Ai niin, olenko unohtanut kertoa suuren suunnitelmani?! ;) Minusta tulee seuraava Globe hope! Kyllä, aijon valloittaa maan kierrätysmateriaaleista valmistetuilla sisustustuotteilla! No, myönnettäköön, että aluksi jokin pienimuotoisempikin kaupanteko ilahduttaa, ja jos haluat olla mukana tässä projektissa, niin voit ostaa vaikkapa tällaisen ankkatyynyn! Tämän illan projekti on ommella näitä vino pino, ja saada ne sen jälkeen jonkun sisustuskaupan kautta seilaamaan ihmisten koteihin.
Materiaaleina on armeijan ylijäämävaraston sarkakangas, ja kierrätyskeskuksesta löytynyt enstex.

7 kommenttia:

pampula kirjoitti...

heippa! Kiva kun kävit kyläilemässä meillä..jätit hyvän mielen :)ja noi ankkatyynyt on tosi kivat! voinko ostaa heti :)Täällä on muutenkin paljon kivoja ideoita ja teillä on kaunis koti!

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Pampula (ja muut ostajaehdokkaat)! Toki näitä voi ostaa vaikka heti, ja hintana tätä kautta, nyt heti ostettuna voisin pitää vaikka 22€ (+postimaksut, 8,50€. Noutaakin saa). Minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen hhlehto (ät) gmail.com niin voidaan vaihtaa tili- ja osoitetietoja :)

Nonna kirjoitti...

En olekaan käynyt vähään aikaan. Kaikkea kivaa tänne on ilmestynyt ja ihania uutisia onnistuneista bisneksistä! Onnittelut uudelle uralle ja tsemppiä remontin keskelle!

Henrietta kirjoitti...

Voimia remppaan,nuo veteen liittyvät rempat kiristää aina hieman hermoja kun pitää olla tarkkana et kaikki menee varmasti oikein ettei ole uusi vahinko edessä vuoden päästä.

Mindelii kirjoitti...

Tuotteesi ovat mahtavia, mutta olet nostanut melkoisesti hintoja nettikaupassasi sitten viime käyntini. Kaikki käyttämäsi materiaalit eivät liene niin kalliita? Harmi, koska kyllähän hintakin vaikuttaa ostopäätökseen...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Näin on Mindelii, hinnat on noussut, mutta syynä ei ole ahneus, vaan muuttunut yritystilanne. Nyt lasken jo tuotteiden päälle maksettavien verojen ja kulujen hinnan. Jälleenmyyjän/myyjien kannalta on myös reilua pitää hinnat samoilla lukemilla, kun mitä kauppias näistä pyytää... Tilanne on siis muuttunut "ammattimaisemmaksi" ;)! Kiitos vielä kehuista, on kannustavaa kuulla, että tuotteistani pidetään! :)Tervetuloa jatkossakin vierailulle!

Anonymous kirjoitti...

Remppa on varmasti raskasta aikaa. En kuitenkaan usko että vetää vertoja raksapuuhille, jossa aloitetaan siitä että kaadetaa ne puut tontilta eli nollasta. Teillä on kuitenkin talo pystyssä ja periaatteessa suurin osa tekemisestä on pintaa kuitenkin. Joten kyllä te selviätte hienosti!