22.5.2010

Tänään on lauantai, toukokuun 22. päivä

... ja kesä 2010 ensimmäinen päivä!
Toisille kesä alkaa siitä, kun on talviturkki heitetty, tai siitä kun on ekat makkarat grillattu, mutta minun kesä alkaa siitä, kun pääsen Sepänaukion kirpputorille! Suuri aurinkoinen aukio on varattu kesäisin viikonloppuaamuina vain kirpparikansalle. Ostamisen ja myymisen lomassa voi nautiskella aamukahvit ja tuttuja tapaa aina! Tämän kesän ensimmäiseltä reissulta löytyi tämä euron maksanut allakka, jota ei tarvitse heittää menemään vaikka vuosi vaihtuukin. Tästä alkaa kesä!

7 kommenttia:

Anonymous kirjoitti...

Mahtava löytö, oliko vielä kaikki kirjaimet ja päivä sekä kuukaudet tallella?Mukavaa kesän alkua sinne!

Eryah kirjoitti...

Eurolla?!!! Tuollaisen haluaisin minakin!

Nina kirjoitti...

Soooou style näkymä! Vimosen päälle kalenteri!

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Herranjestas mikä löytö! Olen superkade!

Hohtin tytöt kirjoitti...

Hei, Mukavan värinen tuo eteisen seinä. Saisinko udella että mikä sävy ja minkä firman valmistama? T. Jonna

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Niinpä, vain euron!! :) ja kaikki numerot, viikonpäivät ja kuukaudet on tosiaan tallessa!Tuo eteisen maali on Sadolinin, Maailman värit-sarjasta väri nimeltä Nepal. Kyseistä väriä on vielä eri sävyjä (aika monimutkaista :/) ja tämä on muistaakseni se toiseksi tummin! Kun aloimme rempata tätä taloa, oli minulla ajatus pitää kokonaisuus rauhallisena ja hallittua, ja valitsin kaikkiin isoihin pintoihin näitä Nepal-sävyjä. No, nyttemmin niitä "tehosteseiniä" alkaa jo olemaan enemmän kun näitä nepalilla maalattuja, mutta tämä eteisen seinä EI ole vielä toistaiseksi joutunut värikylpyyn ;)Ja mukavaa alkanutta kesää myös kaikille teille lukijoille!

ooona kirjoitti...

Minullakin on samanlainen allakka, aikoinaan Lappeenrannan torikirppikseltä ostettu, 50 senttiä! Ihanuus, kun vain muistaisi aina päivää vaihtaa :Dtodella kaunis sävy tuo Nepali. Ja tuo tuoli! Aivan valloittavan ihana!