26.5.2010

Omenankukat osa 1.

Pihan omenapuu on nyt lumoavan kauniissa kukassa! Sisälle toin myös pari oksaa, ja sommittelin ne Peikonoksien sekaan. Pikkuiset maljakot kukille nyysin lasten leikeistä. Nyt näitä pieniä muovisia putkia on vasta kolme, mutta mummi kuulemma lupasi niitä lapsille lisää, kunhan mausteet niistä on ensin loppuun käytetty :) Nämä minimaljakot on vain laskettu nojailemaan käppyräisiin runkoihin, mutta seuraavia putkia voisin kiinniittää vaikka  rautalangalla tuonne vähän alemmaksikin, vaasin sisälle. (Jos siis saan taivuteltua mummin luovuttamaan loput putket MINULLE?!).
Nämä kauniit Peikonoksat tuli meille maaliskuussa kuvausrekvisiitaksi Viherlandiasta, ja sain lunastettua ne itselleni hyvällä alennuksella kuvausten jälkeen :) Tämä idea käyttää pieniä kukkia oksien seassa on samaisen myymälän ammattitaitoisilta työntekijöiltä. En vain silloin hennonut ostaa kalliita lasimaljakoita tätä varten, kun arvasin, että jostain vielä vastaan tulee edullisempi ja yhtä toimiva idea :).

...Niin ja täytyy vielä mainita, että ei ne lapset juuri tällä hetkellä edes leikkinyt näillä koeputkilla, eli en minä nyt NIIN paha äiskä ole!?  ;)

1 kommentti:

Lumo kirjoitti...

Omenankukat ovat ihania, kotikadullani ne ovat puhkeamassa juuri kukkaan, ehkä päivän parin päästä puut ovat täydessä kukoistuksessaan.