15.2.2010

Maailma avartuu!

HAMAssa menneisyydessä on se aika, kun pidin näitä askarteluja lasten epäesteettisenä räpeltelynä! Eilen olin ystävän luona kylässä, ja katsokaa mitä näin jääkaapin ovessa. Hamaa mitä hassuimmissa muodoissa! Näiden taakse oli liimattu magneetit, mutta miten olisi vaikka rintaneula tai pinni? Ajatelkaa tuota lippua ja sen sataa eri kuvioista kaveria!? Tai noita liikennemerkkejä iso pino kummipojalle lahjaksi paketoituna, pieni puutikku vain varreksi ja hiekkalaatikon neppirata saisi liikennesäännöt!? Hauskoja lasinalusia? tai pakettikortteja? tai koruja? Kaiken huipuksi, nämä oli perheen isän tekemiä! Eli kenessä tahansa saattaa asua sisäinen Hamattaja, se vain täytyy löytää! ;))

14 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Hei hou Hama! Aivan älyttömän hienoja, kuten myös tekemänne "mummoneliöt". Ihastelin myös garderoobejanne, kyllä minä olisin sanonut että tasapeli!

Jutta kirjoitti...

Ompas hauskoja! Minulle nuo hamat on ihan aikuisiän tuttavuuksia, kiitos että selitit miten ne tehdään. Olen nimittäin sitäkin ehtinyt jo ihmetellä.

Vekarus kirjoitti...

No täytyy sanoa, etten kyllä riemusta kilju, kun lapset noita tällä hetkellä tehtailevat joulukuusenkoristeiksi :-)

Vekarus kirjoitti...

Mutta yksi niistä on tosi upea, tyttö nimittäin teki ensimmäisen työnsä ilman mallia ja teki ihmisen, se näyttää ihan samalta kuin hänen piirtämänsäkin ihmiset eli pää maha ja kaksi jalkaa! Väriksi oli luonnollisesti valittu pinkki, kuinkas muuten.

Apina Kapina kirjoitti...

Noi on kyllä jo aika hienoja! =) mä harrastin viimevuoden puolella noita rintaneula ja magneettijuttuja. Kyllästyin sit nopeesti kun en jaksanut keskittyä..

Anonymous kirjoitti...

Aivan mahtavia! Kylläpäs keksit niille monta erilaista käyttötarkoitusta. Taidan mennä pian Hama-kauppaan, että pääsen hamailemaan ;)t. ihan pihalla

Anonymous kirjoitti...

Heh, tämä tyylihän on ihan teinien ja muuten värikkäiden persoonien juttu tällä hetkellä. Löytyy pacmania ja vaikka mitä!! korvikset on kova juttu. Leivoksia, jädee.. kaikkee löytyy:) tulee tässä kasari ysäri meiningin mukana.

S kirjoitti...

Hauskoja!

Elina kirjoitti...

Minäkin olen innostunut Hama-helmistä! Niissä on paljon mahdollisuuksia.. Ei ole eka kerta, kun itse väsään jotain ja sitten törmään samaan jossakin blogissa. Yhteistajunta jyllää. Hauskaa.

RUMBO kirjoitti...

Meidän poika on ihan fiilareissa hamoista! Niitä se on tehnyt melko ahkeraan viimeset kaks vuotta, joten mitä erilaisempia meiltä löytyy. Toissa vuonna jopa ripustin niitä joulukuuseen ja tuli melko veikeen näköinen.Hamattamaan vaan!

Anu kirjoitti...

VAU! Upeita!!!En ole koskaan "hamattanut", mutta uskon, että innoistuisin mikäli käsiini noita saisin.

Anonymous kirjoitti...

Olipa hieno löytö tämä blogi :) Tulin tänne linkillä jostakin toisesta blogista. Kerrankin sisustusblogi joka ei ole valkoista maalaisromantiikka täynnä.( eikä siinäkään mitään vikaa ole, kaunistahan se on, mutta ei minun elinympäristöni) Tänne palaan ehdottomasti uudestaan !!

Nonna kirjoitti...

Hienoja. Täytyy päästää lapset vauhtiin ja itseään toteuttamaan. Itse voi sitten taiteilla siinä sivussa!Sulla on kiva blogi!

nelio kirjoitti...

Meille tuli ekat hamat jouluna ja siitä lähtien vanhempi poika on ahkerasti hamannut. minäkin olen vähän innostunut. mahtavaa puuhaa yhdessä lasten kanssa!