28.11.2009

"läskis"

Säkkituoli leikkihuoneeseen oli hyvä ostos, vaikka maksoikin enemmän, kuin mitä yleensä olen valmis tuolista maksamaan. Se on toiminut jo ainakin laivana, hevosena, liukumäkenä, sairaalavuoteena ja pesänä. Ainut huono puoli siinä on, että se tahtoo helposti raahautua tuohon olkkarin puolelle telkkarin eteen (...kylläkin meidän aikuisten toimesta, niin hyvä siinä on makoilla!).
Nyt leikkihuoneesta puuttuu enää Ikean keskikokoinen Expedit-hylly ja tuon väärinpäin ikkunassa roikkuvan kankaan ompelu verhoksi. Pitäisi siis kaivaa jostain kaapin pohjalta ompelukone esille ja tilata kyyti Hesaan!
Ai niin, tein myös huoneen seinälle tauluja hullunkurisen perheen jäsenistä! Olisi ollut niin hauskaa koota näistä mielenkiintoisia uusperheitä ja "seta-perheitä", mutta joku on sentään minullekin pyhää, ja päätin olla hajoittamatta näitä perheidyllejä ;).

Ps. Pimeähän tämä vuodenaika on ja kamerakin on mitä on, mutta ihan kuin kuvien laatu olisi heikentynyt matkalla koneelta tänne bloggeriin!? Onko muilla tällaisia tuntemuksia omien kuvien kohdalla?

12 kommenttia:

Kasselin kyyhky kirjoitti...

Hyvä idea nuo taulut hullunkurisen perheen jäsenistä.

Jonna kirjoitti...

Täällä myös tuntuu kuvien laatu huonontuvan Bloggerissa. Mikähän lie.Mahti mukavat taulut seinällä! Tämäkin haluaa. Fatboy on ollut mulla harkinnassa jo joitakin aikoja. Sellaista kultaisena kappaleena serkkuni luona erehdyin testaamaan. Hyvä etten uppotunut siihen kiinni vieläkin lujemmin. Ainakin haaveisiin se jumiutui.

Elina kirjoitti...

Hieno idea nuo taulut hullunkurisista perheistä! Itse tein taulun muistipielikorteista, mutta tuo on vieläkin veikeämpi.

PikkuBertta kirjoitti...

Nuo taulut on TOSI kiva idea.Missä mustapekka luuraa????.

Anu kirjoitti...

Mahtavat taulut :) Ja taulujen kehykset, mistä ne on?Tuommoinen fatboy ois kyllä kiva kans omaankin kotiin :)

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Taulun kehykset on Hemtexin poistokorista. Ne myytiin aivan törkeen halvalla noin vuosi sitten! Olisikohan neljän kappaleen paketti maksanut 5€?!..Ja tosiaan, mustapekkahan täytyy vielä laittaa jonnekin vaanimaan!! ;)

Sanna kirjoitti...

Uskomattoman ihana, herkullisen houkutteleva, ideoita pursuava, räjähtävän raikas... ja vaikka mitä muuta suuria adjektiiveja ansaitseva blogi. Mahdottoman ihania ja inspiroivia kuvia ja mukavaa, mutkatonta tekstiä. Tästä mä Tykkään isolla Teellä. Kiitos tästä, tätä jään seurailemaan ja ajan kanssa lukemaan ja tutkimaan. Sanna

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Kiitos Sanna, tällainen suitsutus ilahduttaa blogin pitäjää kovasti!! :))

Sanna kirjoitti...

Ollos hyvä vaan ; )

Anonymous kirjoitti...

Kivoja juttuja teidän leikkihuoneessa. Montako neliöä huone on ? meillekkin on suunnitelmissa leikkihuone ja kiinnoistaisi tietää montako neliöä tarvitaan, että saadaan puolapuut ja tilaa leikeille...

Jenni kirjoitti...

Hei,remontti edessä meilläkin. Mistä ja mihin hintaan ostitte lattian? Entä mistä olet ostanut aikaisemmin näkyneen musta/valko ruutumaton?

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Jenni!Lattia on ostettu Kodin Terrasta, ja materiaali on muovia. Hinta oli jotain "tosi halpa", olisiko ollut kympin/m2 paikkeilla?! Tämä kestää leikkejä, ja jos ei kestä, niin ei hirveästi (hintansa puolesta) harmita... ;) Asennus oli todella helppo ja puhdistuskin on ollut ihan vaivatonta! Tosin, kyllä tämä selkeästi on "muovisen" näköinen, eli ei mikään laaturatkaisu! Se mu-va matto taas on Kodin Ykkösiltä, ostimme sen poistopisteestä, kun malli oli jäämässä pois valikoimista :(