24.11.2009

Poika!Nappasin Sussulta ja Sulolta haasteen, jossa etsittiin oudointa kirpparilöytöä. Tämä penkki on minulle se oudoin, hauskin, rakkain ja ihmeellisin kirppislöytö! En enää muista mitä tästä maksoin (silloin taisi vielä valuuttana olla markat?), mutta mistään hinnasta en tästä luopuisi. Älytön trendipellehän tämä on... nytkin, kun kuuli vaaleanpunaisesta joulunvietosta, niin ensimmäisenä se oli sonnustautunut helmiin ja minun vaaleanpunaisiin tossuihin. Milloin mitäkin lätsää ja sukkaa se mallaa päällensä, että olisi trendikäs ja soljuva osa sisustusta.
Otin vielä lähikuvan noista palleistakin, kun se on niistä niin ylpeä, ihan kuin kaikki muutkin pikkupojat omistaan... ;)

9 kommenttia:

Huvinvuoksi Emilia kirjoitti...

Ei oo totta!!! Ihanan outo ja nuo pallit ja kaikki:)

Katalaiina kirjoitti...

Ehkä järkyttävin huonekalu minkä olen koskaan nähnyt! :D

Nina kirjoitti...

Hyvät naurut tuli, kiitos. On kyl tosi karsee :).

Pilvitarha kirjoitti...

Haha! Mitä ihmettä?? Nyt voisin tehdä syväanalyysin ja todeta että kärpäsen kotona ei asu kovin totista porukkaa :D

Anu kirjoitti...

Ei voi olla totta.... Miten kukaan on keksinyt tehdä tuollaisen kummajaisen..!?! Hauska ja kamala yhtä aikaa. Hyvä asu pojulla nyt. ;)

Päivikki kirjoitti...

Kyllä meillekin tuollainen hauska kaveri mahtuisi!Mukavat sivut sinulla, personalliset...

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Mukavaa, että tämä poitsu sai hymyn muidenkin huulille! Ja "järkyttävin huonekalu"- titteli otetaan ilolla ja kunnialla vastaan :D Myös syväanalyysi kärpäsen perheestä osui nappiin!! :DDOlisi oikein hauskaa tietää, kuka tämän pojan on tehnyt ja milloin? Onko tämä asunut monessakin kodissa ennen meitä ja onko tällä kenties veljiä? Eli paitsi hauska, myös mielenkiintoinen kaveri... ;)

Susanna kirjoitti...

Ihan kauhee tyyppi! Tämä oli kyllä aamuni hauskin juttu, kiitos! :D

Tiivi kirjoitti...

Symppis poika! Hankalassa asennossa, ja silti kestohymyilee!